Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányosztálytársam néha nagyon...

Lányosztálytársam néha nagyon rám van kattanva néha meg napokig ignorál miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom akivel csomoszor pofázok valoságba, messengeren és pl. most ezen a hétvégén alig akar visszaírni. mondjuk nem is eröltetem 1x írtam rá és akkor is gyorsan lerázott

1*/F

2024. máj. 20. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom mikor épp pakolja valaki, akkor nem ír vissza neked. Mikor unatkozik, akkor pedig ír. Barátzóna, a helyedben lépnék.
2024. máj. 20. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert most van kolbász a púzójába
2024. máj. 20. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
#1, hat latszik hogy a lanyokat te csak kielegulesre hasznalod, fiu lany baratsagrol hallotal mar?
2024. máj. 20. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó akkor barátilag pakolják
2024. máj. 20. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 hallottam bizony. A mesékben. De ha neked jó a barátzóna, akkor örülök. Csak akkor ne érdekeljen, h mit csinál, mikor nem neked ír. :D
2024. máj. 21. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!