Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb baratom folyamatosan...

A legjobb baratom folyamatosan ignoral, lemondja a talalkozokat, uj baratokat keres, chatoldalokon beszel, kozbe nekem azt mondja senkivel se beszel. Mit javasoltok? 18f

Figyelt kérdés

2024. ápr. 14. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy keressél másik barátokat, mert ő nem az.
2024. ápr. 15. 00:26
 2/7 1112 ***** válasza:
100%

1et értek az erlőttem szólóval.

Má' nem akar veled barátkozni.

2024. ápr. 15. 00:32
 3/7 1112 ***** válasza:
*előttem
2024. ápr. 15. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy megértelek, nekem pl rohadt irritáló volt, amikor úgy szerveztem a napom, hogy találkozok valakivel, aztán reggel írt egy sms-t, hogy lemondja.

Viszont azt is megértettem, hogy a találkozó akkor jó, ha mindkét fél akarja és én is nehezen vettem rá olyan összeröffenésekre, amiket nem akartam, mert vagy a másik fél szívta az energiámat vagy abból állt az egész, hogy bámuljuk a TV-t.

2024. ápr. 15. 05:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy másokkal beszélget?
2024. ápr. 15. 07:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb? Ja, persze...
2024. ápr. 15. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tojni az ilyenre! Nekem is van olyan általános iskolai osztálytársam, aki nem egyszer beígérkezett, konkrétan idetelefonált , hogy 15 perc múlva itt lesz. Összenéztünk a párommal, nevettünk egyet, és elmentünk itthonról, eleinte vártam, aztán benyögte, hogy elment pecázni valakivel. Most 10 év után meg teper, hogy segítsek neki, meg majd menjünk motorozni stb.
2024. ápr. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!