Férfiak? Hogyan érint benneteket ha egy csaj akivel megismerkedtetek, azt mondja neked hogy te vagy a legjobb fiú barátom?
Hagyom a fenébe. Ha nem csak barátkozni szeretnék vele.
Lelkizzen csak azzal, meg használja ki azt, aki este meg őt használhatja.
12
Igen jó látod! Azt figyelte kikkel beszélgetek, vagy éppen kivel smárolok a buliban. Ő már hidegen hagyott akkor engem, de már csak azért is jól esett látni hogy figyel, keres a szemével folyamatosan. Ha nem akart velem szexelni, mert a barátság fontosabb, hát legyen! Amúgy utóbbi időben sosem dícsértem már meg, ő viszont engem igen, bókolt hozzám ért stb. Ha akar valamit most már jelezzen ő!
9
Ezt azért így nem mondanám.
Nem ígéretett, nem szédített...
Mondjuk sokszor azt éreztem, ő is akar engem, csak nem mer lépni. A kapcsolata is egy bénaság. Most komolyan, egy olyan faszival együtt lenni, aki még cirkuszba sem hajlandó elkísérni, mert "nem érdekli"... Valamiért mégis azt választotta. Én meg tiszteletben tartom. Én nem haragszom, csak bánt a dolog...
Saját tapasztalat nőként. Velem is így volt! És most a férjem már :)
Mi vált be? Egyre kevesebbet keresett szó szerint eltűnt egyik napról a másikra egy olyan üzenettel,hogy nem akar hátráltatni engem abban hogy valakivel boldog lehessek. És akkor elgondolkodtam mégis mi a jó fenét csinálok? Nehéz elmagyarázni de hidd el megőrjíti a nőket ha mindent megadsz odafigyelést kedveskedést stb. És aztán eltűnsz. Kilibbented a komfortzónából és elkezd gondolkodni, hogy ez nem magától értetődő dolog. Nem mondom, hogy mindenkinél bevállik. De nálam bejött 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!