Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfiak? Hogyan érint bennetek...

Férfiak? Hogyan érint benneteket ha egy csaj akivel megismerkedtetek, azt mondja neked hogy te vagy a legjobb fiú barátom?

Figyelt kérdés
Nem tudtam rá mit válaszolni! Azonnal le kell építeni? Gondolok itt arra, hogy lelombozó, hogy potenciális pasiként nem tekint rád? Mert ugye néha megdícsér hogy jól nézek ki, jó pasi vagyok, de szexuálisan nem tart gondolom vonzónak. Mert a barátságot mi ne rontsuk el szexel, jajj de figyelmes vagy, ilyen pasi kellene nekem is, olyan cuki vagy stb. stb.
máj. 2. 10:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Hagyom a fenébe. Ha nem csak barátkozni szeretnék vele.

Lelkizzen csak azzal, meg használja ki azt, aki este meg őt használhatja.

máj. 2. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
De akkor buliban is csak azért mászik rád részegen, mert irigy, alapból nem kellesz neki. A figyelemre irigy, meg arra, hogy nem rá irányul a friendzoneolt verébtől. Szóval még egy hlyepicsa is.
máj. 2. 13:04
 13/19 A kérdező kommentje:

12

Igen jó látod! Azt figyelte kikkel beszélgetek, vagy éppen kivel smárolok a buliban. Ő már hidegen hagyott akkor engem, de már csak azért is jól esett látni hogy figyel, keres a szemével folyamatosan. Ha nem akart velem szexelni, mert a barátság fontosabb, hát legyen! Amúgy utóbbi időben sosem dícsértem már meg, ő viszont engem igen, bókolt hozzám ért stb. Ha akar valamit most már jelezzen ő!

máj. 2. 13:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Na de eldöntöttem hogy nem keresem, leépítem már, ha nem tudta eddig eldönteni hogy mit akart. Tudom, a nők sosem tudják mit akarnak! Tisztelet a kivételnek!
máj. 2. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Ugyanezt mondtam a 2-es válaszban,de lepontoztatok!🤪
máj. 2. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:

9

Ezt azért így nem mondanám.

Nem ígéretett, nem szédített...

Mondjuk sokszor azt éreztem, ő is akar engem, csak nem mer lépni. A kapcsolata is egy bénaság. Most komolyan, egy olyan faszival együtt lenni, aki még cirkuszba sem hajlandó elkísérni, mert "nem érdekli"... Valamiért mégis azt választotta. Én meg tiszteletben tartom. Én nem haragszom, csak bánt a dolog...

máj. 2. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Sehogy, mert valószínűleg másnak is ezt mondja...
máj. 2. 17:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Sz@rházi, gyáva nőszemély lehetett. Nem te vagy a hibás. Várd meg amíg koppan, az lesz az igazán nagy öröm!
máj. 3. 14:12
 19/19 anonim válasza:

Saját tapasztalat nőként. Velem is így volt! És most a férjem már :)

Mi vált be? Egyre kevesebbet keresett szó szerint eltűnt egyik napról a másikra egy olyan üzenettel,hogy nem akar hátráltatni engem abban hogy valakivel boldog lehessek. És akkor elgondolkodtam mégis mi a jó fenét csinálok? Nehéz elmagyarázni de hidd el megőrjíti a nőket ha mindent megadsz odafigyelést kedveskedést stb. És aztán eltűnsz. Kilibbented a komfortzónából és elkezd gondolkodni, hogy ez nem magától értetődő dolog. Nem mondom, hogy mindenkinél bevállik. De nálam bejött 😊

máj. 14. 00:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!