Férfiak? Hogyan érint benneteket ha egy csaj akivel megismerkedtetek, azt mondja neked hogy te vagy a legjobb fiú barátom?
Dehogy kell leépíteni!!!
Várd ki a végét, egyszer csak megdugod!!!
Neked sikerült így valaha? Szánalomszex részegen, gondolom. Biztos jó volt...
Nem, az ilyen nem vezet sehova. Ha nincs vonzalom, akkor nincs.
3
Igen igazad lehet, pedig nincs okom a panaszra, mert mindig rámmászik valaki a bulikban. Ez ez a lány is mondta, hogy figyelte, mennyi csaj rám volt kattanva, még féltékeny is lett miatta.
Ha te többet szeretnél, akkor nem sok értelme van ezt így fenntartani, mert csak gyötrődni fogsz.
Amúgy nem kell mindent elhinni egy nőnek.
Nekem nemrég ért véget egy hasonló "barátságom", mert már nem bírtam tovább, bevallottam neki, hogy többet érzek iránta. Ő egyből mondta, hogy itt vége, ennyi volt.
Mondjuk neki pasija van, de kábé mindenféle randiprogramot velem csinált, minden egyes nap beszéltünk messengeren, kilométereket utaztunk egymás miatt. Egyszer azt is mondta, hogy tetszem neki.
Én meg szenvedtem, mert időközben beleszerettem, és kívántam őt.
Azt mondom, nem bánom, hogy színt vallottam. És ha neki ennyit jelnetettem, hogy miután felszállt a vonatra, még csak írni sem írt semmit... Akkor jobb is, hogy több időt nem pazaroltam rá.
Te se pazarold az időt! Azt nem adja vissza senki.
Egyszer volt ilyen velem de az még általános iskolában, akkor elég rosszul esett. Utána megtanultam hogy nem szabad túl kedvesnek, túl figyelmesnek lenni. Magyarul meg kellett tanulnom kicsit paraszttá válni. Nyilván nem full sutyerákra gondolok, de az még mindig jobb és célravezetőbb, mint piedesztálra emelni valakit. Ha felsőbbrendűként kezeled, ő alsóbbrendűként fog. Úgy kell hozzáállni minden ismerkedéshez, hogy te teszel szívességet azzal hogy foglalkozol vele, időt szánsz rá. Nem ugrasz minden üzenetére, nem bókolsz folyamatosan, oltogatod néha, ne félj nem egyetérteni valamiben, stb. Majd ha már összejöttetek és egy ideje együtt vagytok, akkor ráérsz szép lassan visszaváltozni a jófiúvá, a lényeg hogy folyamatosan fenntartsd a nő érdeklődését, azt meg úgy tudod ha folyamatosan bizonytalanságban tartod, magyarul nem szokja meg hogy van egy srác aki bármit megtenne érte, bármi is történik. Sokan szerintem ott rontják el, hogy úgy kezelik a potenciális partnert mintha barátok lennének.
Nagyon letömörítve: Kezdetben ne úgy állj hozzá mint egy baráthoz. A barátság majd akkor alakul ki ha már összejöttetek, nem fordítva. Kezdetben legyél kicsit bunkóbb és távolságtartóbb. Tiszteld a saját idődet és ne félj leépíteni valakit, ha ő nem értékeli a rá fordított figyelmedet.
7
Ki voltál használva mint pasi barát! Néha én is ezt érzem!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!