Nekem sose lesznek barátaim? :/
29 éves meleg fiú vagyok...
Amiért meleg vagyok, el kerül mindenki. Se fiú, se lány nem barátkozik velem.
Hétvégente olyan rossz látni a társaságokat, én meg közben nagyon magányos vagyok. :(
Érdekes pont pár napja olvastam egy kérdést egy 29 éves sráctól O is ugyanezt kérdezte
Csak nem Te vagy az? Mert ha igen akkor már meg is van a válasz ami az hogy levakarhatatlan vagy
#5 hát igen ha valaki azzal kezdi a barátkozást hogy szevasz Józsi vagyok és meleg az nem biztos hogy a legjobb viszont az is benne van hogyha ez később derül ki akkor meg az is lehet gond hogy miért nem az elején mondta el
És ja irhatnál egy két pozitív személyiségjegyet vagy hobbit vagy akár azt hogy hogyan szoktál probálkozni, barátkozni
Persze igazad van,mindenki azt csinál amit akar,azzal akivel akarja ugyanúgy gondolom ahogy te amíg nincs beleszőve minden beszélgetésbe illetve nincs folyamatosan az arcomba tolva addig engem sem zavar
Itt az a gond a kérdezővel hogy még a kérdésében sem ír magárol semmit azon kívül hogy meleg meg 29
Ennyi infóbó mit tudsz írni amivel segítesz is? Semmit
többször is írtál már ki kérdést, a válasz mindig ugyanaz: nem azért nincsenek barátaid, mert meleg is vagy, hanem azért, mert először és főleg meleg vagy. ne csinálj ebből jellemvonást, mert az ilyen emberek az idegesítőtől az unalmasig tartó skálán mozognak.
képzeld, nekem pl rengeteg haverom van, az egyik meleg, a másik muszlim, a harmadik legyen mondjuk fehér és heteroszexuális, ki nem szrja le, a lényeg hogy valaki megbeszélje velem a kedvenc sorozatom új részét. de igen ismerek olyat is, aki MELEG, aki csak erről hajlandó beszélni, csak ebben a témában hajlandó olvasni és filmet nézni (azt viszont válogatás nélkül, én meg sajnos fenntartom, hogy attól hogy anna és béla szerelméről szóló sekélyes ponyaregényben annát átírod andrásra, még továbbra is ugyanolyan színvonaltalan mű marad...), csak ehhez kapcsolódó programokra hajlandó járni. vicces módon ez utóbbival senki nem akar barátkozni, de biztos azért, mert mindannyian homofóbok vagyunk. (ami amúgy nem tudom hogy jön ki, ha a vele nem barátkozni akaró is meleg, csak unja őt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!