Barátkozás huszonévesen. Másoknak is nehéz, vagy csak én vagyok szerencsétlen?
Nekem is nehezen meg a barátkozás sajnos, egy ket baratom van jelenleg is, evek ota.
20 eves lany vagyok, sosem colt egy csendes tipus de nm megy.
Igazabol en ezt nem fogok fel rosszkent mert igy mem kerülnek hozzam a felszínes emberek.
Lehet hogy neked ez hianyzik de mi ertelme lenne ha egy ket honap mulva megszakadna a kapcsolat.
Mert csak a bulizás tart titeket ossze. Ez nem baratsag, ez haversag.
Én valahogy mindig megtaláltam azt a pár embert akikkel barátkozhattam, egyetem elején elég sok társaságban benne is voltam. Most így a végére már a nagyja leépült, de azért még megmaradtunk páran így is.
Mondjuk lassan megint nagy szakadás lesz valószínűleg, 23-24 évesek vagyunk, szóval lassan mindenki szétszóródik munka, család miatt szóval lehet nekem is el kell majd kezdeni új társaság után nézni.
Ja és tudod mi a szomorú, 5? Az hogy elmennek a csoporttársak bulizni és rakják fel a képeket és ez a csaj is ott van mert együtt buliznak. DE KI NINCS OTT? ÉN!
Engem meg nem hívnak csak nézem a képeken hogy na ezek megint buliznak nekem meg megint nem szóltak hogy elmennek buliba.
Engem nem hívnak de ezt a pisis szellemiszíntű csajt igen.
Ez is bizonyítja hogy ennek a korosztálynak ez kell hogy az ember úgy viselkedjen mint az 5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!