Rossz barát vagyok azért, mert itthon kinevettem az egyik barátomat, hogy milyen szerencsétlen?
Az egyik barátomnak a baráti körünkből megtetszett a mágnes horgászat, rendelt magának mágnest, és ma volt az első nap, hogy kipróbálta.
Én nem tudom mi a jó a mágnes horgászatban, amikor annak az esélye, hogy valamilyen értékes dolgot fogj szinte nulla, de ez nem az én dolgom.
Konkrétan a dobozból vette ki a mágnest, rákötötte a kötelet, és bedobta, élete első dobására beakadt, és nem lehetett kiszedni a mágnest, szóval ott maradt.
Hazaérve elkezdtem ezen röhögni, hogy vár a mágnesre, fejben elhatározza milyen jót fog horgászni, erre a legelső dobással búcsút mondhat a mágnesének :D
Hazaérve a barátaimmal végülis úgy döntöttünk, hogy összedobunk a havernak közösen egy másik mágnesre, de picit lelkiismeretfurdalásom van, hogy itthon kinevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!