Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerezzek új barátokat?

Hogy szerezzek új barátokat?

Figyelt kérdés
Most fogunk diplomázni és teljesen szét széled a barátikörünk. Kb én vagyok az egyetlen aki Magyarországon marad. Sosem volt nehéz barátkoznom, de eddig mindig az volt, hogy iskolában, egyetemen sok új emberrel találkoztam. Most nem tudom merre induljak.
2024. febr. 17. 08:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20# Remélem azért jól van.. 🙂 Hátha eszébe jutok néha... Meg a közös poénkodások, nevetések. Úgy emlékszem legutóbb komolyabban is elbeszélgettünk egymással. Bár elég rég volt már az.. Akik az emlékeinkben megmaradnak, nem halnak meg soha... 🙂🙂 Legalábbis remélem.. Ha esetleg összefutnál vele, add át üdvözletemet... 😀😀🍺🏓 Nélküle tuti szürkébbek és unalmasabbak lettek volna a gimis éveim.
2024. febr. 19. 07:09
 22/25 anonim ***** válasza:
19# Vastag: Szerintem ha olvassa az illető, akkor a leírás alapján sejti/tudja, hogy kire értem. Olyan rossz, hogy mindig a jó embereket veszítem el.. 😟😟
2024. febr. 21. 01:00
 23/25 anonim ***** válasza:
19# Azt hiszem külföldön tanul, talán jogot.. 22 éves. Privátot nem írok, bocsi..
2024. febr. 21. 13:53
 24/25 anonim ***** válasza:
Istenem... Egy idióta vagyok.
2024. febr. 22. 20:12
 25/25 anonim ***** válasza:
🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
2024. febr. 23. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!