Hogy szerezzek új barátokat?
Figyelt kérdés
Most fogunk diplomázni és teljesen szét széled a barátikörünk. Kb én vagyok az egyetlen aki Magyarországon marad. Sosem volt nehéz barátkoznom, de eddig mindig az volt, hogy iskolában, egyetemen sok új emberrel találkoztam. Most nem tudom merre induljak.febr. 17. 08:43
11/25 anonim válasza:
10# Kár... Mindenesetre ha találkozol vele átathatnád neki, hogy hiányzik.. 😉😉😂😂 Komolyan.. Bár ő engem lehet rég elfelejtett, de csak emlékszik még a régi szép emlékekre, a nevetésekre. Nagyon gáz vagyok, tudom.. 😬😬😟😟
12/25 anonim válasza:
Ha mondasz egy monogramot vagy hasonlot akkor atkerdezem az ismeretettsegi korom a kedvedert, nem gaz hidd el lehet o is orulni fog
13/25 anonim válasza:
12# Attól félek szóba se állna velem. Meg másfelé is sodort minket az élet.. De tuti viccesnek tartott, különben nem nevetett volna annyit rajtam. Egyszer órán majdnem meghalt röhögőgörcsben miattam..
14/25 anonim válasza:
12# Lehetett volna később akár barátság is belőle.. Mert tényleg rendes, jószívű srácnak tűnt. De ez a hajó elment. Rossz kutya voltam.. 🙁🙁 Kéretlenül ráírni meg lehet zaklatásnak venné.. Meg annyi idő eltelt.
15/25 anonim válasza:
12# Hiányzik, hogy lássam a "hülye" fejét... 😆😆😆 Lehet mondani, hogy az idő megszépít dolgokat, de tényleg jó emlékek voltak. És örültem, hogy valaki értékelte nagyszerű és fantasztikus humoromat. 😊😊 Nem is értem, miért vagyok egyedül.. Pedig olyan különleges és egyedi vagyok. És megismételhetetlen. Természetesen..
16/25 anonim válasza:
12# Na mindegy.. Azért egy próbát megért.. Jófej gimis osztálytársam volt.. Az is lehet, hogy magára ismert.. Szerintem ő is kedvelt engem egyébként viccen kívül, viccesnek tartott. De valószínű nagyobb az esélye a lottóötösnek, mint hogy rámírjon. Nem baj, az emléke azért nem vész el.. 🙂🙂🤷🏼♂️
18/25 anonim válasza:
itt vagyok mi az m i a helyzet mi a gond ??
19/25 anonim válasza:
irj monogramot privatba vagy itt aztan megjegyzem es ismerosomet megkerdezem ismer-e egy ilyen lanyt gimibol szivesen megteszem
20/25 anonim válasza:
kicsi ez a Fold foleg ez az orszag, en mar annyival talalkoztam olyan random helyen hogy csak neztem ez meg mit csinal itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!