Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerezzek új barátokat?

Hogy szerezzek új barátokat?

Figyelt kérdés
Most fogunk diplomázni és teljesen szét széled a barátikörünk. Kb én vagyok az egyetlen aki Magyarországon marad. Sosem volt nehéz barátkoznom, de eddig mindig az volt, hogy iskolában, egyetemen sok új emberrel találkoztam. Most nem tudom merre induljak.
2024. febr. 17. 08:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Munkahely
2024. febr. 17. 08:53
 2/25 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, bár nálunk csak az országon belül megy szét a társaság.

Én hobbikon keresztül ismerkedek, elkezdtem most sok mindent aztán majd látom hogy melyiknél alakul ki jó társaság, melyiket szeretm, stb.

2024. febr. 17. 09:17
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
Minek a baratok?
2024. febr. 17. 09:25
 4/25 A kérdező kommentje:
2-es milyen hobbikra gondolsz? Én sajnos olvasni szeretek meg kondizni járni. Ezek meg annyira nem társasági programok
2024. febr. 17. 09:37
 5/25 anonim ***** válasza:
Éppen ezért kell másokat is kipróbálni. Elmenni valami olyan edzésre ami csoportos, pl küzdősport. Társasozni esetleg, akár gamelni, valami.
2024. febr. 17. 09:43
 6/25 anonim ***** válasza:
63%
Annyi ilyen kérdés van, hogy azt elképzelni is hihetetlen. Kétlem, hogy írnának olyat amit eddig már ne válaszoltak volna meg ilyenkor. Ugyanazokra a kérdésekre kb ugyanazok a válaszok érkeznek vagy mire számítottál?
2024. febr. 17. 09:56
 7/25 anonim ***** válasza:
22%
Gimnáziumban.. Gyakorlatilag utána esélytelen.. Volt amúgy rendes osztálytársam.. Egyszer pingpongoztunk is.. Szép emlékek voltak.. Vicces fiú volt. 😏😏 Egyszer sikerült megnevettetnem. 😀😀 Vagyis nem is csak egyszer. Azóta nem hallottam róla. Kár... 😟😟😥 Kicsit hiányzik..
2024. febr. 17. 10:34
 8/25 anonim ***** válasza:
4%

7

ketlem hogy rolam van szo

2024. febr. 17. 11:05
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
8# Egy közös program alkalmával volt pingpong.. Nem tudom te ki vagy xd.. Tudom, hogy szentimentális, meg szánalmas vagyok, de mégis hiányzik egy kicsit, na... A közös nevetések is hiányoznak. Biztos elfelejtett azóta.. 🙁😟😟
2024. febr. 17. 11:10
 10/25 anonim ***** válasza:
62%
na akkor nem az a kolbasz vagyok
2024. febr. 17. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!