Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet kezdeni az olyan...

Mit lehet kezdeni az olyan "barátokkal", akik maguktól nem keresnek, csak, ha én írok?

Figyelt kérdés

2024. febr. 8. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a keresésnek az "oda-visszáról" kellene szólnia.
2024. febr. 9. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erről mindenképp érdemes lenne beszélni az illetővel, és kideríteni, mi áll a hattérben. Nem kellene rögtön kapcsolatot megszakítani, hanem nyíltan és egyértelműen kellene kommunikálnia mindkét félnek.
2024. febr. 10. 21:31
 13/15 anonim válasza:
(38F) Szia, elég nehéz kérdés. Mennyire vagy extrovertált? Vagy ő mennyire az. Mindenképpen persze az jó ha megvan egy egyensúly, de ne feledd, hogy az emberek nem egyformák.
2024. febr. 15. 02:04
 14/15 rmf730 ***** válasza:
7%
Mondjuk gondolkodás helyett fáraszthatsz másokat a hülyeségeddel(lásd ezt a kérdést)
2024. febr. 15. 09:08
 15/15 Pully válasza:
Nekem több barátom/közeli rokonom is van, sajnos nincs időm mindig mindenkire. Akik távolabb vannak, velük ritkábban találkozom. Jó, ha néha jelentkeznek, jól esik, hogy hiányzom. Akkor próbálok időt szakítani rájuk is, összehozunk egy közös programot. De nem vagyok a mindenkit mindennap körbetelefonálós típus, a személyes találkozásokat többre tartom. Ha valami fontos, vagy csak beszélgetni akarnak, szívesen veszem, de általában elég elfoglalt vagyok vagy a többiekkel, vagy tartok egy kis énidőt. Mindig mindenkinek megfelelni nem lehet. Megpróbáltam, de mára már elengedtem.
2024. febr. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!