Legjobb barátokkal milyen gyakran kell beszélgetni? Túl sok igényem lenne?
23-24 évesek vagyunk, nincs sehol se gyerek, se idős szülő/nagyszülő, akit gondozni kéne. Szóval ez nem az a leterhelt korszakunk, mikor levegőt venni sincs időnk.
A legjobb barátnőjének hív, mégis 3 hónapja nem találkoztunk, ha én nem írnék neki, nem is beszélnénk chaten sem. De ha írok, mesélek valamit, arra sincs sok reakció, max. "nevetős emojit" tesz az üzenetekre. De olyan is volt már, hogy tavaly nyáron megbeszéltük, lemegyünk a szüleim nyaralójába a Balatonhoz, pihenni, bulizni 3 napra. Én lementem korábban, hogy bevásároljak, összepakoljak, aztán másnap írtam neki, hogy kb. mikor érkezik, erre válaszolt, hogy ja nem tud jönni, mert a szüleivel elutazott már hétfőn... Hát köszi. :D
Vannak más barátnőim, velük napi kapcsolatban vagyunk, van olyan is, aki az USA-ban él, mégis hetente 1-szer/2-szer videochatelünk, pedig 9 óra időeltolódás van közöttünk. Akik nem Budapesten élnek, velük is azért 2-4 hetente összehozunk egy találkát, vagy hétvégi kiruccanást szervezünk együtt (pedig két barátnőmnél már baba is van).
Ő meg itt lakik szintén Pesten, de 3 hónapja nem is láttuk egymást. És nekem ez így inkább haveri kapcsolat, semmint legjobb barátnő... De mikor ezt felhoztam neki már, hogy zavar, hogy ennyire eltávolodtunk, akkor azzal jött, hogy ez a felnőtt élet, a barátok csak a munka és a párkapcsolat után jöhetnek, ahogy marad rájuk idő.
Nekem viszont ilyen barátság nem kell, szóval valahogy leépíteném, ha legközelebb eszébe jutok. Érthető lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!