Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátaid?

Miért nincsenek barátaid?

Figyelt kérdés

2024. febr. 6. 06:34
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat. Sok közös vonást vélek felfedezni. Pl. 5-ös, nem gondollak beképzeltnek, nekem is ez volt a problémám a barátaimmal, hogy olyan mélyen ők sosem jártak, mint én, így mindig én voltam a tanácsadó, visszafelé a megnyílás és a segítségadás, de még az együttgondolkodás sem működött, nem is működhetett volna és nem azért, mert ne lett volna meg a szándék.

10 - annyi, de annyi alkalommal megkaptam én is ezt a jelzőt, hogy furcsa, a legkülönfélébb emberektől... Nem szeretem.

2024. febr. 6. 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
Kevés olyan ember van, akivel úgy igazán passzolok. És mivel alapból nem lételemem, hogy udvartartásom legyen, (introvertált vagyok), ezért akivel barátkoznék, annak nagyon hozzá kellene tennie az életemhez valami pluszt. (1 ilyen barátnőm van, még középiskolából, 20 éve tart).
2024. febr. 6. 11:46
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Ez még egy pici bolygó... És hát gyereknek gyerek, felnőttnek felnőtt a barátja.
2024. febr. 6. 11:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán igénylem. Időm se lenne rá mondjuk. Van egy-két haver akivel online tudok chatelni, ez elég is.
2024. febr. 6. 16:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Van egy alapbetegségem, így nem nyitok az emberek felé vagy ha nyitok is, a fura stílusom miatt eltávolodnak.
2024. febr. 6. 18:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a színházat. Tudom mindenki megjátsza magát valamilyen szinten. De én viszont az hozom ami vagyok. Lehet picit uncsibb vagyok emiatt lehet ez a gondolkodás mód amit gondolok erről hibás, de nem tudok egyszerűen színészkedni , hogy megfeleljek egy társaságnak. Nem szeretek semmiről beszélgetni órákat és bulizni se totál reszegen mert ez az "élet". Olyan barátokat akarnék ami nem felszínes, támogatjuk egymást, alkottunk együtt, karriert építünk, megnyilunk egymásnak, beszélünk ha valami probléma van. Amugy 21F
2024. febr. 6. 19:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert az évtizedek során az összes szó nélkül szívódott fel, még arra sem méltattak, hogy legalább elküldjenek a p'csába. Elegem van.
2024. febr. 6. 22:56
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert hatranyos helyzetu vagyok, nem tudtam beilleszkedni, csendes vagyok, mar az sem tudom, hogyan kell kommunikalni hosszasan az emberekkel
2024. febr. 7. 16:36
 19/24 anonim válasza:
18-as én is ilyen vagyok lenne kedved barátkozni?lehet könnyen megértjük egymást mert én is csendes vagyok és nem tudok beilleszkedni
2024. febr. 8. 08:31
 20/24 Pénzes Proli ***** válasza:
Már gyermekkoromban elfordult tőlem a társadalom, nem adok második esélyt.
2024. febr. 8. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!