Mert nem felel meg az emberek túlnyomó többsége a szleng, laza, könnyelmű szavak használata és a nemgondolkodás (így egybe) miatt. Aki pedig megfelelne, azok keresését már felhagytam, mert elég csalódás ért ehhez. Az elvárásaim – nem óriásiak (bár a legtöbb ember így értelmezi), hanem egészen egyszerűen – nehezen teljesíthetőek. Ezenkívül az ismereteim és a gondolatmenetem is magasabb, mint a legtöbb embernek és a barát számomra olyan valaki, akivel a problémáinkat oda-vissza meg tudjuk beszélni, de az, aki nincsen hozzám hasonló szinten (nem rivalizálás maitt használom a szint szót, szükség van hasonló értelmi szintre), azzal nem lehet baráti kapcsolatot létesíteni. Az ilyenek irányába legfeljebb én tudnék tanácsadó lenni, de ez nem lehet baráti kapcsolat (meg ezt nem is kívánom).
Elég dolgot éltem át, olyanokat és olyan mélységekben, amiket a legtöbben nem.
Ezenkívül meg vagyok egymagam, noha például itt a gyakorin nem egymagam vagyok, de mégis úgy érzem magam a sok kontár ("én mindent is jobban tudok nálad, te mindenben is hibázol") és negatív jellemvonásokkal rendelkezők között, mintha egyedül lennék. A legtöbb esetben egyedül is vagyok a tiszta nézeteimmel. Talán mégis egy értelmesebb közeget kellene keressek...de nem sokan teljesíthetik és nem sokan vannak az én szintemen.
Látom előre, hogy jönnek majd sorra a negatív értékelések, mert beképzeltnek véltek. Hát jöjjenek, már ezzel sem törődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!