Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek barátaid?

Miért nincsenek barátaid?

Figyelt kérdés

2024. febr. 6. 06:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Mert felig agyhalott allapotban ulok mar 15 eve a szamitogepem elott es azt hiszem, hogy az a vilag.
2024. febr. 6. 06:35
 2/24 anonim ***** válasza:
56%
Honnan jöttél rá, hogy nincsenek?
2024. febr. 6. 06:37
 3/24 anonim ***** válasza:
48%
Vannak.
2024. febr. 6. 06:53
 4/24 A kérdező kommentje:
A kérdésem nyilván csak azoknak szól, akiknek valóban nincsenek barátaik.
2024. febr. 6. 07:01
 5/24 anonim ***** válasza:
85%

Mert nem felel meg az emberek túlnyomó többsége a szleng, laza, könnyelmű szavak használata és a nemgondolkodás (így egybe) miatt. Aki pedig megfelelne, azok keresését már felhagytam, mert elég csalódás ért ehhez. Az elvárásaim – nem óriásiak (bár a legtöbb ember így értelmezi), hanem egészen egyszerűen – nehezen teljesíthetőek. Ezenkívül az ismereteim és a gondolatmenetem is magasabb, mint a legtöbb embernek és a barát számomra olyan valaki, akivel a problémáinkat oda-vissza meg tudjuk beszélni, de az, aki nincsen hozzám hasonló szinten (nem rivalizálás maitt használom a szint szót, szükség van hasonló értelmi szintre), azzal nem lehet baráti kapcsolatot létesíteni. Az ilyenek irányába legfeljebb én tudnék tanácsadó lenni, de ez nem lehet baráti kapcsolat (meg ezt nem is kívánom).

Elég dolgot éltem át, olyanokat és olyan mélységekben, amiket a legtöbben nem.

Ezenkívül meg vagyok egymagam, noha például itt a gyakorin nem egymagam vagyok, de mégis úgy érzem magam a sok kontár ("én mindent is jobban tudok nálad, te mindenben is hibázol") és negatív jellemvonásokkal rendelkezők között, mintha egyedül lennék. A legtöbb esetben egyedül is vagyok a tiszta nézeteimmel. Talán mégis egy értelmesebb közeget kellene keressek...de nem sokan teljesíthetik és nem sokan vannak az én szintemen.

Látom előre, hogy jönnek majd sorra a negatív értékelések, mert beképzeltnek véltek. Hát jöjjenek, már ezzel sem törődök.

2024. febr. 6. 07:07
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Mert introvertált vagyok és még ha szimpi is valaki, nekem bőven elég a kevés együtt töltött idő és a ritka kapcsolattartás. Mások meg ezt úgy élik meg, hogy hanyagolom őket.
2024. febr. 6. 07:16
 7/24 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem tudok és nem is tudtam azonosulni az emberek többségének a gondolatvilagaval
2024. febr. 6. 07:18
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Megbízhatatlannak találtam az embereket. Ígérgetnek, de be nem tartják, kibeszélnek a hátam mögött, stb. Mióta nincsenek barátaim, azóta jobb az életem.
2024. febr. 6. 07:51
 9/24 anonim ***** válasza:
30%
Az emberek többségét unalmasnak találom, a többi meg úgy tesz, mintha észre se venne.
2024. febr. 6. 08:09
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincsenek barátaim, mert világ életemben furának találtak, túl csendes srác vagyok,furcsa érdeklődési körrel. Amúgy humoros vagyok, meg tök átlagos, de nem szerettek sosem semmilyen közösségben.
2024. febr. 6. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!