Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem írtam vissza egy régi...

Nem írtam vissza egy régi ismerősnek 2 napon belül, erre törölt. Én érezzem magamat rosszul?

Figyelt kérdés

Egy régi ismerősöm rám írt a semmiből, hogy szia. Én láttam, nem írtam vissza azonnal, gondoltam ez várhat (semmi mást nem írt/kérdezett), majd elfelejtettem, 2 nap múlva jutott eszembe, erre láttam, hogy törölt.

Nem voltunk sose nagyon jóban, csak ismertem, annyira nem is hiányzik a facebook barátsága. De csak szerintem gyerekes ez?

Nekem is van, hogy napok után írnak vissza. Felnőtt, dolgozó emberek vagyunk.

Egyébként ő férfi, én nő. (Nagyon nem tetszik, nem akarok tőle semmit, nem ezért kérdeztem.)

2024. febr. 3. 03:23
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
#30 kèt nap után leültem a face elé, hogy na akkor válaszolok, de előtte megnéztem az oldalàt, hogy mi van vele, miért írhat. Akkor láttam.
2024. febr. 3. 09:55
 32/33 A kérdező kommentje:
#30 egyébként megértem, de akkor is fura. Nekem nem 1-2 nap után jut eszembe ilyen. Ha 1 hétig is se kép, se hang, akkor elgondolkozok, hogy ignorálnak.
2024. febr. 3. 09:58
 33/33 anonim ***** válasza:
0%
Fel akart próbálni, ennyi évesen ezt már kellene tudnod.
2024. febr. 3. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!