Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most hogy adjam vissza a pénzt?

Most hogy adjam vissza a pénzt?

Figyelt kérdés

Egy barátomnak pénzzel tartozom, és néhány napja kellett volna megadnom. Hívott is többször, (nem biztos, hogy a pénz miatt keresett) de én nem vettem fel a telefont, mert szégyeltem, hogy nincs meg a pénz és nem akartam magyarázkodni. Tudom, nagyon bunkó dolog, szégyellem is magam.

Most 3 nappal később, mikor vissza akarom fizetni már ő nem veszi fel a telefont, egyenesen letiltott. Ezt onnan gondolom, hogy csak nekem jelez foglaltat, ha egy másik ismerősöm hívja neki felveszi.

jan. 16. 08:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
3# mi ezen az átlátszó, bárkivel lehet bármi, más okból is előfordulhat hogy valaki nem elérhető napokig. Ha barátok, akkor nem az az első, hogy arra gondol, nem akarja visszaadni a másik. Bár ebből, hogy most meg ő nem érhető el, lehet mégsem voltak olyan jó barátok mint gondolták.
jan. 16. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha letiltott akkor igen! Én visszaadnám a pénzt, de ő tiltott le! Minek tiltott le? Ki engedte meg hogy letiltson? :D
jan. 16. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#11: Mondjuk az, hogy pont amikor meg kellene adni a tartozást egész véletlenül napokig? Arról nem is beszélve hacsak nem öntudatlanul fekszik a kórházban, nincs olyan, hogy 2024-ben nem tud reagálni napokig, hacsak direkt nem akar. És mint látszik, direkt nem is akart. Nehogy már még azt védjük aki ilyen gerinctelen

#nem3

jan. 17. 06:48
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

Eleve gáz, hogy hívogatni kell a tartozás miatt. Alap, hogy a megbeszélt idõre, de inkább pár nappal elôtte én keresem, hogy megvan a pénz, mikor vihetem? Ha meg látod, hogy kell még egy kis idô, akkor nem lapítasz, amíg ô keres, hanem felhívod elôre, hogy bocs ez van, kell ennyi meg ennyi nap haladék.

Most meg annyit tehetsz, hogy üzensz neki valakin keresztül, vagy írsz egy üzenetet a postaládájába, hogy megvan a pénz, mikor tudnád átadni. Aztán a találkozásnál bocsánatot kérsz.

jan. 17. 07:25
 15/16 Senior Séf ***** válasza:
68%
A bocsánatkérés itt már annyit ér, mint halottnak a csók. 4-5-6 válaszolók jóé mondják. A bizalom összetört, azt meg nem ragasztja a jó isten se.
jan. 17. 17:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Sza.r alak vagy az a helyzet.

Neked kellett volna hivnod es bocsánatot kérj es megkerd hogy varjon picit.

De ha nem adod vissza akkor ezzel megloptad őt add vissza kamatostól vagy minimum egy ajándékot vasarolhattal volna es egy csokor virágot hogy megbízott benned es kisegített.

A becsület az csak a becsületeseknek jár.

Elveszitettel egy igaz baratot mert őszintén ki ad kölcsönt manapság? De te eljátszottad a bizalmát.

Vagy amit tehetsz a fentebbi hogy nem sima bocsánat hanem ajándékkal

ápr. 24. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!