Eladtam egy playstation 2 controllert 2000 FT ugy hogy akinek eladtam haza vitte másnap megvette mert asztmondta hogy jó rá 5 napra azt hogy nem vissza adjam a pénzt?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem messengeren töle hogy jó-e az árú mire aszt irta vissza ja másnap asztis megkérdeztem hogy jó volt e az ellemem mire ö azt hogy csak az ö elemével müködött vissza legyek én az okossabb adjam vissza a pénzt ne akarjak rendörségre menni vagy álljak ki magamért?2016. febr. 20. 17:05
1/3 anonim válasza:
Miért ? 24 órán belül rákérdeztél ezt használja most ki . 5 nap alatt meg bármit tehetett vele , rejtett hiba és a használtság nem a te felelősséged . Ebből nincs ügy .
2/3 anonim válasza:
hát én visszaadnám a pénzt 50 forintosba xdd
3/3 anonim válasza:
Rendorsegre menni ? Nagyon komolyan fognak titeket venni. Ugyveded van mar ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!