Jancsika231 kérdése:
Ha a mai nap 16:40kor kaptam üzenetet arról, hogy átadták a csomagom az MPL futárszolgálatnak, akkor az másnap 9:00 körül már átvehető lesz?
Figyelt kérdés
ui: Durván 300km-re Budapesttől, Debrecen közelében lévő faluba érkezik a csomag.2015. dec. 7. 16:49
1/4 anonim válasza:
Nem. Ha másnapra akarod a kézbesítést, akkor azért külön fizetni kell és nem sima MPL postacsomag lesz, hanem EMS gyorsposta küldemény. 2-3x drágább...
3/4 anonim válasza:
Nekem mindig átvehető másnap!!!
Nem tudom utánvétes e, webshopos cuccok mindig és másnap itt van a cucc.
4/4 anonim válasza:
Elképzelhető, főleg egy nagyvárosban, de emlékszem olyanra is, hogy kis faluban már másnap reggel átvehető volt a csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!