Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Alapjáraton homofób vagyok,...

Alapjáraton homofób vagyok, és kiderült, hogy egy barátom meleg.?

Figyelt kérdés

Egy internetes játékban megismerkedtem egy gyerekkel. Tök jófej, rengeteget segítettük egymást a játékban, Facebookon is ismerősök vagyunk, heti szinten beszélünk azóta is, volt is már nálam, illetve én is meg vagyok hívva hozzá. Biztos, hogy tudja, hogy homofób vagyok, mert azért szoktam néha hangot adni neki. Szóval 30.án beszéltünk, kérdezte a szilvesztert, mondtam, hogy haverék leszünk, visszakérdeztem, hogy és ő, mire mondta, hogy a párjával kettesben. Éjfél után írt is, hogy boldog Új évet kíván, de nem eresztettük hosszúra, annyit kérdeztem, hogy pároddal kettesben? Azt mondja ja. Aztán most értünk haza, és párom mutatja, hogy a gyerek egy másik gyerekkel rakott fel közös képet. Vagyis megjelölték rajta. Megnéztem, (még sosem néztem meg a képeit) és elég sok kép van ezzel a gyerekkel, és szivecskézik egymás képeit. Szóval a gyerek tuti meleg. Igazából nem érdekel, mert most e miatt nem fogom teljesen bannolni, csak mégis olyan furcsa. Mikor face elérhetőséget cseréltünk, ő tuti nézte a képeim, mert like-olt is többet, én csak a profilképét néztem meg, éslikeoltam. De semmiféle változás nem volt, ugyan úgy írt azóta is. Na most a probléma annyi, hogy ha én pl elhívom egy buliba, és ne adj isten a párjával jön, én sem bírnám azt nézni, ha pl smárolnak. De konkrétan van olyan barátom, aki minimum leköpné, de az sem lehetetlen, hogy egyből össze is verné. (Fizikailag is képes rá.) Továbbá, én sem tudom, hogy így egyáltalán szeretnék e menni hozzá. Most durván hangzik, de leülök a kanapéra, ahol lehet előtte nap a caros f@szát törölgette. Brr. 🤮

Emberileg nagyon jó gyerek, segítőkész, értelmes, szóval tiltani sem akarom, bár hirtelen megfordult a fejemben. Párom szerint tartsam vele ugyan úgy a kapcsolatot, meg miért ne mehetnénk el hozzá. Mondjuk az már biztos, hogy ott nem alszunk. (Ő pénteken jött, és szombat este ment, egyedül volt, párja dolgozott elvileg.) Szóval most teljesen össze vagyok zavarodva. Nem tudom mit csináljak. Adjatok tanácsot ti is.

2024. jan. 1. 11:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha a hetero haverod seggberakja a nőjét és utána törölgeti a kanapén a caros f*szát, akkor arra a kanapére szívesen lehuppansz:D
2024. jan. 1. 12:53
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
#11 Sőt, még le is nyalja róla. Hisz az álheteróság nem ismer határokat!
2024. jan. 1. 13:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvános, közös használatú mosdókba se nagyon járj kérdezőkém, ott több faszt fogsz a kilincseken keresztül, mint gondolnád.
2024. jan. 1. 13:06
 14/28 anonim ***** válasza:
97%

Számomra egy szimpatikus dolog van az egész sztoriban: hogy elgondolkodtál.

Van egy baromi erős ellenszenved meg társaságodban szintén, és ezt talán gerjesztitek is.

És van egy srác, aki annnak ellenére, hogy te ha nem is akartad de úgy általánosságban rendesen beszólogattál neki, és ezt szó nélkül elnézte neked, és továbbra is barátságos, segítőkész, kedves, nyitott maradt veled, te meg a fantáziádra hagyatkozva azon agyalsz, hogy kirúgd.

Tudod, én a helyedben ha úgy adódna, előbb szakítanám meg az összes homofób haverral a kapcsolatot, és tartanék ki mellette, mert ő egészen biztos, hogy többet ér emberileg.

És az is biztos, hogy nem felejtené el sem azt, hogy szemléletet váltottál, és azt sem, hogy kiálltál mellette.

Azon baromság gondolkodni, hogy juj, mit csináltak a kanapén, és hogy te oda nem ülsz le, nehogy szaros legyél... Tudod, aki egy kicsit is igényes, az vigyáz arra, hogy a bútor ne legyen koszos, és itt nem csak a szarra, spermára kell gondolni. Szerinted ő igényes, vagy egy igénytelen, mocskos ember? De te már egyből bedugtad egy skatulyába, ahelyett, hogy ilyen apróságokon elgondolkozz.

Azt meg meg lehet mondani neki, KULTURÁLTAN, hogy te szívesen megismerkedsz velük, de téged zavar, ha két férfit egymással intim kapcsolatban látsz, és arra kéred szépen őket, hogy téged ne tegyenek ki ilyesminek. Ha normális, és az eddigiek alapján az, szerintem ezt megteszik a kedvedért, a barátságotokért.

Cserébe neked is illenék hasonló tapintattal viszonozni, és leszokni minimum az ő jelenlétükben a homoszexualitással kapcsolatos beszólogatásokról.

Esetleg tényleg itt a nagy lehetőség, hogy többet tudj meg a homoszexualitásról. Tudod, lehet, hogy kiderülne még a számodra is, hogy az, amiket fantáziáltál egy halom baromság, és nem is szörnyetegek, legalábbis nem mind azok. Nyilván vannak köztük is bunkók, stb. ahogy a heteroszexuálisok között is, de ezt nem a (homo)szexualitással, hanem a gyerekszoba hiányával kell összekötni, emberi jellem kérdése.

Tehát én azt mondanám, hogy inkább barátkozz egy jóravaló homoszexuálissal, mint egy tapló heteroszexuálissal. Mellesleg én soha nem barátkoznék olyanokkal, akik belekötnek bárkibe is, csak mert mások, még akkor is, kell annyi önkontroll, ha valami undorító dolgot csinálnak. Szerintem sokkal undorítóbb dolog, egy nyilvános meleg csóknál mondjuk a részegen utcára hányás, mégsem vernék meg egy részegen hányó embert se, és ha a barátom ezt tenné, akkor nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, és ha nem látja be a hibáját, akkor könnyen lehet, hogy eltávolodnék tőle, mert egy balhés kölök nekem nem jó társaság. Nem épít, hanem inkább bajba sodor engem.

Szóval igen, valóban van min elgondolkoznod.

Még egy dolog: homoszexualitást nem választja az ember, hanem kb. ezt dobja a gép.

A gondolkozásmódot, hozzáállást viszont választja az ember, csakúgy, mint a barátait is megválogathatja.

2024. jan. 1. 13:12
 15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, amúgy nem ismerek más, normális melegeket, csak olyanokat tudok, akik reklámozzák is. Ez tényleg unszimpatikus számomra. (De pl ha hetero párok nyalják falják egymást egész este, azt sem bírom, nem társaságba való.) És valószínű innen van a nagyfokú ellenszenv is. Összességében tényleg jó gyerek, ami fura, hogy sosem szólt meg tényleg semmi változás nem volt a viselkedésében sem, mikor pl az ereszes NEResztényt búzáztam, vagy bármi. Vagy pl mikor a gyerekről volt szó, akkor is csak annyit mondott, hogy nem tudja akarnak-e, még nem érzik rá felkészülve magukat, meg albérletbe lakik, stb. Egyébként van köztünk 200 km, szóval nem járunk össze, csak pont mondtam neki, hogy ha van kedvünk jöjjenek el szilveszterezni, és akkor nálam leszünk a haverokkal, nekem saját kertesházam van, bár nem lakom ott, ha nagyobb buli van, (szülinap, névnap, karácsony előtt közös disznóvágás) akkor a szomszédok is mindig ott vannak, szóval senkit nem zavar ha hangosabb a zene, vagy nagy röhögés van. Na mindegy. Furcsa helyzet. 😅
2024. jan. 1. 14:13
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bőven ismersz normális melegeket, csak nem tudod róluk, hogy melegek. Mert miért is tudnád? Értelmes ember nem reklámozza a szexualitását, teljesen mindegy, hogy homo vagy hetero.

(Szájerrel sem az a baj, hogy búza, hanem hogy

1. Nagyon nerkeresztény

2. A covid idején, amikor nem volt szabad gyülekezni, akkor részt vett egy nagylétszámú partin, amikor meg ment a rendőrség razziázni, akkor az ereszen csúszott le. Az, hogy milyen party volt az a bizonyos, az már csak azért érdekes, mert ugye vizet prédikált...)

2024. jan. 1. 16:05
 17/28 anonim ***** válasza:
9%
A homofóbia forrása legtöbbször az elfolytott homoszexualitás. Miért nem próbalkozol be nála?
2024. jan. 1. 17:14
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Ti b*zik vagytok? És ha a b*zi ismerőse szexuálisan bántalmazza? Befenyíti, vagy zsarolja, hogy megerőszakolja? Elveszi a pénzét, a barátait, a családját, meg a cuccait?
2024. jan. 1. 18:14
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
18- akkor az adott "b*zi" egy csapnivaló féreg. De nem minden "bu*i" ilyen sőt! Több heteró erőszakol, csak keress rá a statisztikákra...
2024. jan. 1. 19:14
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. jan. 1. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!