Mitől van az hogy csak akkor fúj meleg levegőt a fűtés mikor 2ezres fordulaton járatom a motort? Alapjáraton hideg levegőt fúj
Ha lelépsz a gázról, utána megint hidegebb lesz a levegő?
Ha igen, akkor arra gyanakodnék, hogy nem keringeti valamiért rendesen a vizet a radiátorban. Talán vízpumpa (ami szivattyú) lapátjai fogynak, vagy az az ág részben el van tömődve. Én ezirányban keresgélnék. (Ha szivattyú, akkor a motor is veszélyben van)
Nem cseréltél az előző tél óta termosztátot? Ha az utángyártott termosztát nagyobbra nyit, mint amire a tervezők gondoltak, akkor minden hűtőfolyadék a nagy körben kering. Nem kényszeríti semmi az utasfűtés körébe.
Amíg nem nyit a termosztát, addig jobb a fűtés alapjáraton?
Hűtőfolyadék szint rendben van? Ha csökken először a fűtés fog elmenni.
Ha a radiátor kezd eltömődni, az is okozhat ilyesmit, nekem a végén már alig voot fűtésem, aztán kerti slaggal óvatosan átmostam visszafelé, szép nagy darabok jöttek ki belőle, utána szaunázzni kehetett a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!