Derbi Senda alapjáraton lefullad miért?
Hali van egy '07 es sendám problémám az hogy elinditom, megy egy kicsi ideig majd lefullad, ezt ugy tudom csak megelözni ha rajta hagyom a szivatót és kicsit forgatom ezt olyan 1 percig majd vissza a szivatót és akkor már jó az alapjárat, ez mitöl lehet? tudom hogy hideg meg minden de ha rajta hagyom a szivatót gáz adás nélkül akkor is megáll,amit nem szabadna csinálnia szivató nélkül gázadásra meg lehörög ha gyorsan ráhuzom akkor megint felpörög...
Normális ez? Csak hideg motornál van.
Ami új benne:
membrán,tömités
karbi
2vel nagyobb föfuvóka és alapjárati fúvóka
Egyáltalán nem érdekes, hisz 2 különböző motorról van szó...
Nem úgy kell beállítani a karbit, ahogy a haverodén van oszt nem lesz ilyen probléma.
Arról nem is beszélve hogy szivatóval gázadásra, ha jól van beállítva, akkor meg kéne állnia a nagyon dús keverék miatt...
Ezt meg tényleg felejtsd el hogy az ismerősnek hogy van beállítva. Szerintem a tied keveset kap, mert lehet hogy egy kicsit jobban meg van kopva már a motor.
Akkor hogyan álitsam be csak hidegen és az alapjárattal van gond, de ha megyek vele rendesen kipörög és semmi probléma sincs...levegö csavart jól beálitottam , melegen gázadásra jól reagál és viszonylag gyorsan vissza megy alapjáratra...
Vagy törödjek bele hogy ez ilyen mert kopott? óra szerint 19e km de már nem a gyári henger van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!