Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lenne a véleményed az...

Mi lenne a véleményed az ilyen emberekről?

Figyelt kérdés

Idén karácsonyra a párom meg én közösen vettünk ajándékot a párom barátainak.. 8 embernek vettünk ajándékot, összesen 40000ftot fizettünk, ennek a felét én álltam. Igyekeztünk mindenkinek személyre szabott ajándékot venni.

Az ajándékok átadásánál nem tudtam jelen lenni egy céges rendezvény miatt, úgyhogy a párom adta át az ajándékokat. Még karácsony előtt oda akartuk adni, mert ilyenkor még a többségnek megfelelő volt.

(A barátok alatt vegyesen férfiakat, nőket értek.)

Mire visszaértem hatalmas nagy rendetlenséget hagytak maguk után, még az ajándékok csomagoló papírjait sem voltak hajlandóak kidobni, üres sörös üvegek, kupakok hevertek szerteszét, a kanapé szétdúlt állapotban, a pokrócot moshattam (morzsákkal volt teli + ahogy megfogtam nedves volt, nem tudom mitől)

A barátairól tudni kell, hogy a nagy részük köszönni sem hajlandó nekem, ha éppen köszönnek az is csak azért van, mert a párom is jelen van..

Mihelyst megérkeztem a többség szó nélkül elkezdett hazaszállingózni...

De végül én is kaptam ajándékot.. Egy csokit, egy pezsgőt meg a hátrahagyott rendetlenség összepakolásának örömét..

2023. dec. 21. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"A barátairól tudni kell, hogy a nagy részük köszönni sem hajlandó nekem"

"40000ftot fizettünk, ennek a felét én álltam"

Csak egyet árulj el: MIÉRT? 20000 Ft-ot költeni olyan emberekre, akik sz@rba se vesznek téged, számomra nem tűnik túl értelmes dolognak. Tudom, most jön az, hogy a párod kedvéért, de ez marhaság. A párod barátai a párod barátai, téged láthatóan utálnak, te meg pénzt költesz rájuk, és takarítasz utánuk. Ettől nem fognak többre becsülni, max. az ugráltatható csicskát látják benned ezután, és a következő ilyennél vérig fognak sértődni, ha nem állsz neki házicselédet játszani. Én a helyedben ignorálnám őket, a párod találkozzon velük, ahol akar, de ne a ti otthonotokban.

2023. dec. 21. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Párod legalább segített takarítani?
2023. dec. 21. 18:12
 13/16 anonim ***** válasza:
38%

Tehát van egy társaság ahol a felek nagy ajándékokkal ajándékozzák egymást.

Ez eddig stimt, meg is történt.

Te, mint a társaság egy csatolmánya nehezményezed, hogy te nem kaptál nagy ajándékot. De a párod igen, elvégre ő a társaság tagja, nem te.

A többi "csatolmány" mit kapott? Akik ugyanúgy mint te nem eredendően a csapat részei.

2023. dec. 21. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
49%

Szakits. Madarat a tollarol,embert a baratjarol lehet felismerini. Tartja a mondas.

Minek koltesz mas baratsira??? Plane,ha ok nem tekintenek a baratjuknak!!!

Aki labtorlokent viselkedik,azt labrorlokent is fogjak kezelni.

Amigy szerinrem a parod tipikus narcisztikus..

[link]

2023. dec. 22. 03:19
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Hogy sikerült ezt a nárcisztikust idehoznod, 14-es, miközben szinte egy szó se esett a barátjáról?
2023. dec. 22. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
15, hagyd, itt divat mindenkire rásütni a nárcisztikust aki nem hive-mindban gondolkodik:D
2023. dec. 22. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!