Mi a véleményed a dicsekvő emberekről?
van egy barátnőm, suliban ismerkedtünk meg és azóta tart a barátságunk
mostanra felnőttünk és az életünk teljesen más utat vett
én dolgozom, ő tanul
néha - néha talákozunk és ekkor kihasználja az időt a dicsekvésre ... kapott egy meseszép újépítés lakást a város központjában, egy hatalmas új autót, külföldi ösztöndíjakat a jó tanulmányi eredményeiért, a múltkor például arról panaszkodott a szüleivel összeveszett mert nem értik meg hogy nem tud velük elmenni hotelbe wellnessezni, mert neki külföldön kell lennie tanulni ...
tudja, hogy mennyire ellentétes családi háttérből jövünk, ennek ellenére csinálja ezt
szerintem ez nem szép dolog, fordított esetben nem tenném
Engem nem zavar ha csak nem rosszindulatból teszi.
Szerintem ezzel nincs semmi baj,gondolom te is szoktad neki mesélni ha valami jól alakul.
Én nagyon örülök annak, ha a barátaimnak jól megy a sora és eldicsekednek, elmesélik a jó dolgaikat. Akkor is, ha én épp lenn vagyok. Nincs bennem irigység, nem sajálom tőlük, ha megadatik nekik az, ami nekem nem.
Persze ha direkt, rosszindulatból "dörgöli az orrod alá" a sikereit, az elég szemét dolog, de az ugyanolyan szemét dolog, hogy elvárnád, hogy ne ossza meg az örömteli dolgait csak azért, mert neked más a háttered.
Szerintem ha van egy személy, aki folyton ezt csinálja, és szinte minden alkalmat megragad, hogy dicsekedjen, akkor az egy idő után kicsit mulatságos.
De amit te mondasz, az szerintem is rosszindulatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!