Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberekről akik a magán életi örömeiket, problémáikat osszák meg veletek?

Figyelt kérdés

Ez legyen egy kezdődő barátság.

Mi az a dolog amit ilyenkor még el lehet mondani anélkül hogy a másik ne menekülne el.

2014. jan. 26. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert megbízik bennem vagy mert mással nem tudja megosztani.
2014. jan. 26. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mit oszt meg. Mert van aki dicsekszik, van, aki sajnáltatja magát, szóval a beszélgetésekből kiderül, hogy idegbeteg-e az illető, aki minden csipcsup dolgot elmond és nem veszi észre, hogy nem tartozik a másik emberre, vagy pedig csak ritkán és keveset beszél, de annak veleje van.
2014. jan. 26. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem riasztana el ha valaki élete minden apró rezdülését elmondaná nekem.Sőt,nagyon örülnék neki.

Mások viszont egyből furán néznek rám amikor ilyen vagyok,és lekoptatnak,ők nem mondanak el semmit.

Szóval én ezt tapasztaltam,hogy a legtöbb ember tényleg menekül előlem,ha megosztom velük az élményeimet.

2014. jan. 26. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármit, ha olyan embert választasz ki, aki normális.
2014. jan. 26. 16:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Írnátok nekem pár példát hogy mi számít dicsekedésnek és mi számít sajnáltatásnak?
2014. jan. 26. 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
szeretem meghallgatni sz embereket.. ha örömüket osztják meg azért, mert engem is boldoggá tesznek. ha pedig szomorúak azért, mert nem érzem magam feleslegesnek és ha tudok segíteni segítek. :)
2014. jan. 26. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Dicsekvés: pl ha én csóró lennék és ő elmesélné hogy hány buxát tömött meg az elmúlt 2 hétben, merthogy neki mergája van, nekem meg csak kis Polskim

Sajnáltatás: ha pl nem tudja kifizetni a saját számláit vagy nincs pénze kajára; mert én ezzel mit kezdeni nem tudok mivel én is hasonló cipőben járok

2014. jan. 26. 16:27
 8/10 A kérdező kommentje:
És sajnáltatásnak számít ha mindennapos apró bosszúságait meséli el az illető?
2014. jan. 26. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a hallgatóságtól függ. Hogy van e hozzá huzalma/idegzete.

De egy idő után már inkább idegesítő sztem.

#1 voltam

2014. jan. 26. 17:13
 10/10 A kérdező kommentje:
És az idegesítő dolgok miatt , van úgy hogy azért mennek tönkre a barátságok?
2014. jan. 26. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!