Mi a véleményetek az olyan emberekről akik a magán életi örömeiket, problémáikat osszák meg veletek?
Ez legyen egy kezdődő barátság.
Mi az a dolog amit ilyenkor még el lehet mondani anélkül hogy a másik ne menekülne el.
Engem nem riasztana el ha valaki élete minden apró rezdülését elmondaná nekem.Sőt,nagyon örülnék neki.
Mások viszont egyből furán néznek rám amikor ilyen vagyok,és lekoptatnak,ők nem mondanak el semmit.
Szóval én ezt tapasztaltam,hogy a legtöbb ember tényleg menekül előlem,ha megosztom velük az élményeimet.
#1 vagyok
Dicsekvés: pl ha én csóró lennék és ő elmesélné hogy hány buxát tömött meg az elmúlt 2 hétben, merthogy neki mergája van, nekem meg csak kis Polskim
Sajnáltatás: ha pl nem tudja kifizetni a saját számláit vagy nincs pénze kajára; mert én ezzel mit kezdeni nem tudok mivel én is hasonló cipőben járok
Ez a hallgatóságtól függ. Hogy van e hozzá huzalma/idegzete.
De egy idő után már inkább idegesítő sztem.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!