nyilván mindenhol vannak problémás egyének, de ott hatványozottan jelen vannak, kis túlzással szinte bármelyik faluban és városban
2022. nov. 15. 21:57
2/17 anonim válasza:
Tapasztalatból
2022. nov. 15. 22:01
3/17 anonim válasza:
Őszintén én sem értem
Borsodi vagyok
Ott nőttem fel, éltem az életem
3 éve élek Pest megyében
Itt a 3 év alatt több negatívat tapasztaltam mint Borsodban az elmúlt 28 évemben...
2022. nov. 15. 22:01
4/17 anonim válasza:
Akkor költözz vissza.
2022. nov. 15. 22:06
5/17 anonim válasza:
Sorsod Borsod
2022. nov. 15. 22:17
6/17 anonim válasza:
Mert kifejezetten nagy számban él ott a veszélyesebb fajta kisebbségi etnikum.
2022. nov. 15. 23:12
7/17 anonim válasza:
Mert elmaradott, és az ország szegényei ott élnek. Aki teheti elmegy, és az marad ott aki nem tud/nem akar fejlődni/kitörni. De sokszor a borsodiak is csak viccet csinálnak az egészből: : Sorsod-Borsod, borsodi szitu stb stb..
2022. nov. 16. 04:01
8/17 anonim válasza:
Az orkok miatt.
2022. nov. 16. 21:19
9/17 anonim válasza:
#7 Ez az "ország szegényei ott élnek" egy sztereotípia. Szabolcs, Békés, Nógrád is szegényebb, Somogyban ugyanannyi az átlagkereset, mint BAZ-ban, JNSz kicsivel jobb csak. GDP alapján 9-10. szokott lenni a megyék közt.
Lehet, hogy Szabolcs-Somogy szegényebb, de valahogy Borsod érdemelte ki Magyarország legalja címet. Ha a csóróság, igénytelenség jön szóba BP-n, meg Nyugat-Magyarországon mindenki Borsodra gondol. Mondjuk a Sorsod-Borsod is hozzájárult ehhez. Lehet, hogy kicsit javult a helyzet, de attól még Borsod az Borsod marad. A gyereket kiveheted Borsodból, de Borsodot nem tudod kivenni a gyerekből. Szóval érted. Ezt a jelzőt mostanában nem mossa le magáról, meg az avas sem a disznóvágást a panel folyosóján. Meg a könnyűvérű borsodi lányok akik feljutnak BP-re és bármit bevállalnak, csak ne kelljen visszamenni a nyomorba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!