Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy baràt leignoràl havi...

Ha egy baràt leignoràl havi egy talàlkàra azt jelenti nem vagy szàmàra prioritàs?

Figyelt kérdés
Régebben nem így talàlkoztunk.Meg amikor neki volt kedve,szüksége tàrsasàgra lehetett többször is.Amikor én igényeltem nem lehetett 7-10 naponta se egy talalka.Idővel érződött amikor kérem teher neki.Össze is vesztünk ezen mikor szóvà tettem.Azt mondta ő havonta ér rà egyszer es kombinalja mindig masokkal talalkozik,nincs annyi ideje,gondjai vannak,stb.De ez mind csak kifogas.Aki annyira el van foglalva annak nincs ideje koncertekre,programokra jàrni meg masokkal se talalkozni.Ezt mind kitalalta,hogy ne kelljen talalkozni.Amikor o akarta volt hogy egesz heten talalkoztunk vagy tobbszor de legalabb egyszer.Nem ertem a valtast.Nincs kapcsolata nem errol van szo.Jol ki is jottunk egymassal.Annyi elmondhato rola hogy eleg labilis szemelyiseg.
2023. dec. 13. 20:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Volt ido mikor minosegi volt,nem tudom mi valtozott.De abban a periodusban valami miatt masok nem lehettek annyira jelen szamara es szukseg megoldas is lehetett.De az is lehet vegig csak szinlelt es a vegtelensegig azt nem lehet fenntartani mert nem hiteles es energiat vesz el
2023. dec. 13. 22:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy hasonló a helyzet, de nekem volt egy barátnőm, akivel egy ideig nagyon jóban voltunk. Gyesen voltunk mind a ketten, sok közös témánk és közös programunk volt, általában ő nyomult mindig, jött, keresett. Néha viszont úgy viselkedett mint amit te is írtál. Idővel elmondta, pszichológushoz jár, mert bipoláris depressziója van...

A történet ott ért véget, hogy a gyesről visszament dolgozni egy új munkahelyre, onnantól kezdve jöttek a kifogások és egyre sűrűbben ignorált. Majd egyszer csak úgy eltűnt mint a kámfor, még a Facebookon is letiltott.

A mai napig nem értem, mi volt a baj. A barátságunk elején olyan nagyon jóban voltunk és annyira keresett mindig, örült a társaságomnak, hogy azt hittem ez egy életre szóló barátság lesz. De neki ez csak egy élethelyzetre szólt, amíg otthon van kapaszkodjon valakibe akit utána eldobhat.

Ez nem barátság. De valami sokkal rosszabb. Nekem a te sztorid hasonlónak tűnik.

2023. dec. 14. 06:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen, a fontossági sorrendben te valahol hátul állsz. Velem is volt ilyen, azt hittem barátok vagyunk, de csak suliban voltam neki jó, amint kiestünk a padból, már nem kellettem. Állandóan "más dolga" volt, egy idő után vettem a lapot és nem kerestem többet, kikövettem, stb. Aztán egyszercsak valaki mondja, hogy esküvője volt. Nézem a neten, hogy mindenki ott lebzselt, olyanokat is meghívott, akikkel évek óta nem beszélt, csak engem nem. Na, ott telt be a pohár.
2023. dec. 14. 08:21
 14/21 A kérdező kommentje:

12-es igen nagyon hasonlo helyzet! Es itt is az volt hogy altalaban o nyomult,keresett es detto azt gondoltam egy tartos baratsag lesz.Szinten vannak pszichologiai problemai.

Es a par vita utan amikor egyszer beszeltunk mondta amikor megismerkedtunk o olyan periodusba volt,hogy igenyelte a programokat.Es azon sertodtem meg hogy utana ha kertem kb. hetente egy setat,kavet nem volt hajlando es jottek az ocska kifogasok.

2023. dec. 14. 10:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Ami még szamomra nem ertheto az ilyen emberekkel kapcsolatban hogy tudnak ilyen gyorsan valtozni vagy megjatszani magukat?Nekem barmilyen rossz vagy nehez csak ugy nem akadok ra masra meg nem is keresgelek az ismerosok kozott hogy ugyan kit hivjak fel mert nekem meg most sz.r es tarsasag kell.Meg foleg azert sem mert ha kerek valamit utana ok is jogosultak hogy kerjenek tolem es ha nem akarom teljesiteni akkor ne az legyen hogy amikor en akartam akkor jok voltak.
2023. dec. 14. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:

12 vagyok kérdező én sokat gondolkodtam azóta is ezen az érthetetlen barátságon, ennek már 10 éve. Csak arra tudok gondolni, hogy fiatal voltam, naiv és nem voltam jó ember ismerő. Ma már több tapasztalatom van, felismerem ki az aki megjátssza magát, ki akar manipulálni, érdekből kihasználni.

Sajnos valószínű, hogy a te barátnőd is igyekezett a legjobb színben mutatni magát és nem önmagát adta, hanem eljátszott egy szerepet, amit láttatni akart érdekből, amibe egy idő után

beleunt...

2023. dec. 14. 18:39
 17/21 A kérdező kommentje:

16 igen ezt jol irod egy ideig ellehet jatszani valamit de idovel farasztova valik a szerepjatek es kimutatja a foga feherjet.Ez a baratsag bo 1,5 evet tartott ismertuk egymast elotte is felszinesen egy lanyos tarsasagbol igy baratkoztunk ossze.Ebbol a tiszta baratsag kb.9 honap volt de mar kb.fel ev elteltevel volt egy- ket huzasa utana ez fokozodott,rosszabb lett,akkor jottek 3-4 heti leosztasok,stb.Eleg rossz tapasztalatot adott.Es ahogy irod az lehetett igyekezett a legjobb szinben feltuntetni magat azert is volt a sok programozas,beszelgetesek kezdetben,ha elutaztam valahova irt kozben mikor hazaertem szinte masnap mar talalkoztunk.O azt mondta nekem a konfliktusok miatt lett szamara megterhelo a baratsag.De a konfliktusokat pont az o erthetetlen viselkedese valtotta ki.Lehet a jatszmaja resze volt hogy legyen oka teljesen eldobni.Be kell vallani nagyon jol jatszotta a szerepet,engem meg jol megvezetgetett.

A ti baratsagotok meddig tartott?Gyorsan tultetted magad rajta?

2023. dec. 14. 18:53
 18/21 anonim ***** válasza:
A miénk kb 2 évig, egy baba -mama klubban találkoztunk, a pici gyerekeinkkel együtt jártunk a játszótérre, nagyon szoros volt a barátság. Ezért nem is értettem amikor elkezdett furcsa lenni, majd hirtelen úgy eltűnt hogy le is tiltott. Nem találtam magyarázatot akkor nagyon taccsra vágott mert azt hittem én bántottam meg vmivel de gőzöm se volt mi az.
2023. dec. 14. 19:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Az a rossz hogy jon egy hirtelen atalakulas ami nem is olyan hirtelen talan csak szamunkra az.Nekunk oktober elejen volt a szetmaradas es tavaly januar elejen kezdodott az egesz intenzivebben.Mindenrol beszeltunk tudtam a szerelmi csalodasarol,mi zajlik a munkahelyen,a lelkiallapotarol,volt egy birosagi ugye abba is beavatott,de mar abba se vagyok biztos abban nem o volt- e a hibas a viselkedese alapjan.
2023. dec. 14. 19:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Tudnak sajnos kapcsolatok átalakulni, ami teljesen természetes, mert vége a giminek/főiskolának, elmegyünk dolgozni, akár családalapítás, stb. Csak ma nagyon nehéz eltűnni és azt mondani, hogy sok a dolgom, miközben emberek elolvassák Messengeren, hogy mit írsz. Ráfogják munkára, babára, akármire, közben meg online van naponta többször. :D

Nem mindegy, hogy nem érek rá, vagy nem érek ráD. Első esetben általánosságban nincs ideje, másik esetben meg te vagy az, akit arrébb pöccint valamivel.

Csak amikor egy barát csinálja ezt és szarik rád, az nem barát. Nekem ne csinálja ezt egy barát, hogy elolvassa amit írok és nem válaszol, meg eltűnik hetekre, hónapokra, ő szabja meg, hogy mikor találkozzunk, egyáltalán termetsünk bármilyen kapcsolatot. Ismerek most is ilyet, el kellett fogadni nehezen, hogy már nem vagyunk barátok, pedig több, mint 20 éve ismerjük egymást, sok mindenen átmentünk.

Menni kell tovább, ez van, majd lesznek mások, vagy már vannak is, csak észre kell venni.

2023. dec. 15. 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!