Ha egy baràt leignoràl havi egy talàlkàra azt jelenti nem vagy szàmàra prioritàs?
Nekem pl. vannak középiskolai haverok, akikkel a technikai (5-dé) évben többször jártunk el bulizni. Meg utána is, 3 évig, de ott már csak évi 1x-2x.
Azóta többségük Pesten dolgozik, van aki állandóra oda is költözött (nem csak albérletbe), sokuknak párkapcsolata is van.
Ezek nem olyan "barátok", mint a régi romantikus hőskölteményekben, hogy akkor most a szomszédommal naponta összejárunk grillpartizni, meg hogy akkor a vulkánból engem húzzon ki, ne a kutyáját... teljesen más a barátsági fok.
Én pl. ezért is gondolok arra, hogy a "legjobb barátság" leginkább akkor jó, ha van párkapcsolatunk, és ővele vagyunk még pluszban legjobb barátok is. Ott fel sem merül ilyen probléma.
Milyen típusú barátság? Miről szoktatok beszélgetni? Veled is szokott bulizni?
Nem csak arra használt téged, hogy kipanaszkodja magát neked, amikor úgy tartotta kedve?
Mit jelent konkrétan, hogy labilis személyiség?
Nekem egyenlőre csak kérdések jutnak eszembe, mert ehhez több infó kell, hogy képet kapjunk.
Nő-nő baràtsag.Mindenrol beszelgettunk a napi dolgokrol,munkarol,pszichologiarol,vallasrol,az elet mely dolgairol.Bulizni nem jar csak programokra.Eljartunk mi is ebedelni,vacsorara,lovardaba,vasarolni,stb.
Ami viszont a kipamaszkodast jelentette abbol boven kijutott belole...ugy kezdodott az ismeretsegunk is,hogy egy platoi szerelmi csalodasa volt arrol beszelt,meg depressziorol.A talalka nagy reszt akkor voltamikor o akarta,inditvanyozta.Kiveve jo ideig akkor kolcsonosebb volt.Aztan elkezdte az en kezdemenyezeseimet haritani pl.most nem esetleg a napokban vagy jovo heten.Es abbol semmi se lett vagy kijelentette o most 3- 4 hetet nem er ra es ezt gyakran.Vagy rogton egy talalka utan mondta o most nem fog raerni egy ideig.Pl.tavaly decemberben mondta nem er ra a munka miatt 3,5 hetet nem talalkoztunk utana talalkoztunk ketszer kb.ket het alatt majd jott megint ez a huzavona hogy nem er ra egy ideig.Aztan bedepizett akkor azon a heten szinte mindig talalkozhattunk majd megint a huzogatas,folyamatosan.Erre ertem hogy labilis meg a depizesre.De nem vagyok benne biztos ez nem csak takarozas nala.
Ja es a nagyon elfoglalt idoszakaban tavaly decemberben vasarnapi ebedet adott mas ismeroseinek akkor amikor a hetfon egesz nap munkan van es azt mindig elore lefesti milyen nehez lesz utana meg van ideje ruhakat vasarolni.Ebbe faradtam bele a kifogas aradatba,elore szabadkozasba hogy nem fog ra erni,kozbe meg programozik.Kb.ilyen volt a helyzet.De mondta nem hiszik el neki ha dolgozik nem er ra.Gondolom szelektal milyen idoszakban kikkel talalkozik vagy valtogatja az embereket.Amikor meg szabadsagon volt azt mondta beteg,meg gondjai vannak.De utazasra,fesztivalra,topartra eltudott menni " betegen".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!