Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meddig lehet elnyomni, eltitko...

Meddig lehet elnyomni, eltitkolni egy férfi barát iránt szép lassan kialakult érzelmet ha beleszerettem?

Figyelt kérdés
Nem szeretném hogy megtudja hogy megszerettem, tudja hogy vannak próbálkozásaim más pasikkal, de valahogy mindig érdekel hogy mi van vele, és tudja hogy nagyon ragaszkodom hozzá, persze csak barátilag. Mondtam már neki hogy ő a lelkitársam, és hogy barátságunknak nem szeretném ha vége lenne. Valahol arra várok hogy ő mondja ki, mert azt mindketten tudjuk hogy bejövünk egymásnak. A pasis ügyeimben segít, sőt még ő biztat általában, hogy mit csináljak ha tanácsot kérek tőle. Régebben elutasítottam, majd később már pedzegettem hogy összejöhetnénk, amire nem mondott akkor semmit. De már nem merek kezdeményezni, mert valóban én utasítottam el őt. Próbálok másba beleszeretni, de titkolom hogy szeretem őt, már amíg magamba tudom tartani.
2023. dec. 8. 13:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"Igen gmtudom hogy ez igy nem jó! Most próbálkozok kapcsolatot más pasival, ő pedig megmarad barátnak, hátha így könnyebb elfelejtenem, hogy ugy nézzek rá mint pasira!"

Én azért őszinte szívemből remélem hogy abban a pillanatban hogy meglátja hogy képes voltál mással összejönni holott ő is érzi mi a helyzet veletek, na abban a pillanatban dobbant és zárja le veled "a barátságot" is végleg. Kicsit se foglak sajnálni sőt igazából az egyetlen helyes döntés ez lenne tőle ezek után.

Ami inkább sajnálatos lenne, hogy valószínű majd más, normális nőkön veri le amit okoztál neki.

2023. dec. 9. 08:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Ilyen felfogással tényleg jobb ha hagyod, mert csak játszani fogsz vele.
2023. dec. 9. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!