Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meddig lehet elnyomni, eltitko...

Meddig lehet elnyomni, eltitkolni egy férfi barát iránt szép lassan kialakult érzelmet ha beleszerettem?

Figyelt kérdés
Nem szeretném hogy megtudja hogy megszerettem, tudja hogy vannak próbálkozásaim más pasikkal, de valahogy mindig érdekel hogy mi van vele, és tudja hogy nagyon ragaszkodom hozzá, persze csak barátilag. Mondtam már neki hogy ő a lelkitársam, és hogy barátságunknak nem szeretném ha vége lenne. Valahol arra várok hogy ő mondja ki, mert azt mindketten tudjuk hogy bejövünk egymásnak. A pasis ügyeimben segít, sőt még ő biztat általában, hogy mit csináljak ha tanácsot kérek tőle. Régebben elutasítottam, majd később már pedzegettem hogy összejöhetnénk, amire nem mondott akkor semmit. De már nem merek kezdeményezni, mert valóban én utasítottam el őt. Próbálok másba beleszeretni, de titkolom hogy szeretem őt, már amíg magamba tudom tartani.
2023. dec. 8. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Azt nem mondanám, hogy valj szerelmet de viselkedj másképp nőként vele.
2023. dec. 8. 14:23
 12/22 anonim ***** válasza:
47%

ideje ktalalnod mt is akrsz. Ha beleszerettel akkr edes .indegy mi volt fel eve.a piatol blabla.

Eoszor is ne traktald pasi ugyekkel e ne pasizz,ha ot szereted.

Aztan esetleg erdeklodj neki va e komoly...

utana beszegethetnel vele olyanrol is hogy mikor vallalna gyereket hogy kepzeli el.a.csaladi eletet stb. (csak hogy kideruljon egyeztek e benne)

Aztan johet egy iszogatos buli...ahol még em tul reszegen de megcsokolod veletlenul...

aztan rendes randi:-)

es kesz.

csak ne itt.rijjal

2023. dec. 8. 14:41
 13/22 A kérdező kommentje:

10

Igen szerintem ő célzott rá hogy lehetett volna több is, akár szex szinten, mert egyszer kimondta hogy mit is szeretne velem csinálni, persze én nem mentem bele, mert bár szakítófélben, de még együtt volt a barátnőjével.

Igen, lehet hogy nekem kellene több jelet adni felé. Ő van hogy megsimogatja a kezem, ha látja rajtam hogy rossz napom van, hozzámér ha éppen beszélgetünk, és olyan a téma, de ez csak baráti lehet részéről.

2023. dec. 8. 14:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Először azt találd ki, hogy mit akarsz! Amíg te sem tudod, addig ne hülyítsd szegényt feleslegesen!
2023. dec. 8. 15:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem hülyitem, nem hagyja magát, dörzsölt pasi ez ügyben egyébként. De igazatok van! El kell döntenem mit akarok!
2023. dec. 8. 16:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fog probalkozni, es nem gondolatolvaso. Ha te nem lepsz, igy szalltok a sirba.
2023. dec. 8. 16:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Halalod napjaig titkolhatod, csak nem biztos, hogy nem banod meg.
2023. dec. 8. 19:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen gmtudom hogy ez igy nem jó! Most próbálkozok kapcsolatot más pasival, ő pedig megmarad barátnak, hátha így könnyebb elfelejtenem, hogy ugy nézzek rá mint pasira!
2023. dec. 8. 20:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Veled van a baj.
2023. dec. 8. 21:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha őhozzá vonzódsz, miért mással próbálkozol?

Az önsorsrontás tipikus esete vagy.

De ő is, hogy nem hagy a fenébe téged.

Ez nem férfi-nő barátság, hanem ostoba játszmázás, amivel el fog telni az egész életetek.

2023. dec. 9. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!