Megszakítanátok a barátságot azért, mert a barátotok egy bántalmazó kapcsolatban él hosszú ideje, de semmivel nem lehet rávenni, hogy kilépjen, hiába bármilyen segítség? Közben meg szenved...
Megtettem, mert azon kívül, hogy 0-24 panaszkodott, szidta a pasiját, sírt, semmi hajlandóságot nem mutatott, hogy elhagyja.
Lett volna hol laknia, mert én egyedül éltem, volt szabad szobám. Nem, ő nem, "majd megoldja". Azt nem, helyette minden kávézásunk azzal telt, hogy rám zúdította a problémáját, majd kvázi ott hagyott.
Na, nekem ilyen emberre nincs szükségem, hiába kedvelem, és már barátnőm 4 éve.
Annyit tudok, azóta is a csávóval van. Oké... ezek szerint neki mégiscsak jó ebben élni.
Minden kapcsolat, akár a baráti kapcsolat akkor működik jól, ha az adok-kapok nagyjából egyenlően áll. Persze lehet átmeneti zűrzavar valaki életében, amikor kicsit több figyelemre van szüksége. De hosszú távon biztos nem csinálnám.
Te hogy érzed magad, miután vele találkoztál? Boldog vagy és kiegyensúlyozott, hogy micsoda minőségi időt töltöttetek együtt? Vagy inkább úgy érzed, hogy leszívta minden életerődet és vidámságodat?
Én energiavámpír kapcsolatban nem maradnék, az biztos. Segítségre van szüksége, de ha tőled nem fogadja el, akkor küzdjön meg vele maga.
Mit tegyek ha a barátnőm/ismerősöm stb olyan emberbe "szerelmes" aki bántalmazza, kihasználja? Erről szól ez a videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!