Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megszakítanátok a barátságot...

Megszakítanátok a barátságot azért, mert a barátotok egy bántalmazó kapcsolatban él hosszú ideje, de semmivel nem lehet rávenni, hogy kilépjen, hiába bármilyen segítség? Közben meg szenved...

Figyelt kérdés

2023. nov. 4. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Amennyiben nem rinyál folyton a kapcsolatáról, akkor nem. Ha egész nap tolja a hattyú halálát, de ennek ellenére benne marad a kapcsolatban, akkor viszont simán. Vagy tegyen ellene, vagy ne panaszkodjon.
2023. nov. 5. 00:04
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Hat ha folyton ezt a terhet leteszi elem meghallgatasra, es mar en is pocsekul erzem magam, es latom, hogy semmi nem fog valtozni, biztos, hogy igen. Ha viszont anyam, testverem lenne pl, akivel ettol fuggetlenul jo viszonyom volna, akkor vallalnam ezt a keresztet egy bizonyos hatarig, amig nem emesztene fel.
2023. nov. 5. 01:14
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanaz, amit #7 írt, és igen, megszabadultam a barátnőmtől. Már az én életemet is mérgezte, akkor döntöttem így, de amúgy ez több év volt.
2023. nov. 5. 02:18
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

Megtettem, mert azon kívül, hogy 0-24 panaszkodott, szidta a pasiját, sírt, semmi hajlandóságot nem mutatott, hogy elhagyja.

Lett volna hol laknia, mert én egyedül éltem, volt szabad szobám. Nem, ő nem, "majd megoldja". Azt nem, helyette minden kávézásunk azzal telt, hogy rám zúdította a problémáját, majd kvázi ott hagyott.

Na, nekem ilyen emberre nincs szükségem, hiába kedvelem, és már barátnőm 4 éve.

Annyit tudok, azóta is a csávóval van. Oké... ezek szerint neki mégiscsak jó ebben élni.

2023. nov. 5. 11:55
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Egyelőre nem tettem meg, de már levettem róla a kezemet. Akkor leszek újra támogató és törődő, illetve akkor foglalkozom újra a kapcsolatával, ha észhez tér és elhagyja, addig mindketten úgy viselkedünk, mintha ez a helyzet nem létezne; ő nem beszél róla, én pedig nem kérdezem. Egy év alatt jutottunk ide.
2023. nov. 6. 11:06
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

Minden kapcsolat, akár a baráti kapcsolat akkor működik jól, ha az adok-kapok nagyjából egyenlően áll. Persze lehet átmeneti zűrzavar valaki életében, amikor kicsit több figyelemre van szüksége. De hosszú távon biztos nem csinálnám.

Te hogy érzed magad, miután vele találkoztál? Boldog vagy és kiegyensúlyozott, hogy micsoda minőségi időt töltöttetek együtt? Vagy inkább úgy érzed, hogy leszívta minden életerődet és vidámságodat?

Én energiavámpír kapcsolatban nem maradnék, az biztos. Segítségre van szüksége, de ha tőled nem fogadja el, akkor küzdjön meg vele maga.

2023. nov. 6. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Mit tegyek ha a barátnőm/ismerősöm stb olyan emberbe "szerelmes" aki bántalmazza, kihasználja? Erről szól ez a videó:

[link]

2023. nov. 7. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!