Mitcsinaljak ha nagyon szeretem ezt a baratnomet, de tul tokszikus? (Hosszu sztori, de legyszi adjatok tanacsot)
Ennyi zagyvaságot elolvasni sem lehet..
Hogytudtad ezt összehozni?
Hallgassatok közösen sok zenét.
Pl. a Britni Szpírsztől, a Tokszik című számot.
Először is megyek, kinyitok egy üveg bort, mert lelkiismeretesen végigolvastam az egészet, szóval megérdemlem.
Most, hogy ez megvolt: a helyedben alapvetően nem az érdekelne, hogy anyám szerint ne barátkozzak vele, mert egyszer beleszólt a "nagyok dolgába" (gyerekként is rühelltem ezt a kifejezést, és a mai napig rühellem), hanem az, hogy te hogy érzed, van-e energiád az ökörségeivel küzdeni, és állandóan összeveszős-kibékülőset játszani. Nekem nem lenne. De te tudod, hogy neked mi fér bele, ha neked csúnyán mondva megéri ennek a lánynak a barátsága, akkor ez van.
"olyan nincs hogy mindig csak az egyik fél hibás" - de, van. Konkrétan miben gondolod, hogy te hibás vagy a kettőtök kapcsolatában? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak abban vagy hibás, hogy mindig elgyengülsz és kibékülsz vele, de ha bármit elhallgattál, szólj most, vagy hallgass örökre.
U.i.: Könyörgöm ne használj olyanokat, hogy "németbe", meg "magyarba", iszonyú proli. És kérlek, tanuld meg tagolni a szöveget, egyrészt úgy sokkal több értelmes választ kaptál volna rá, mert többen elolvasták volna, másrészt szerintem már olvastam itt tőled kérdést, és ha én felismerlek a stílusod alapján, akkor más is, márpedig, ha az életed legintimebb részleteit teregeted épp ki egy névtelen fórumon, akkor nem szerencsés, ha idegenek a stílusod alapján profilt tudnak alkotni rólad.
Hát akkor te is tudod azt, hogy van olyan, hogy nem mindig mindkét fél a hibás. Általában igen, de előfordul, hogy az egyik fél egyszerűen szívás. Ahol laksz, ott vannak barátaid? Mert ha igen, nem értem, hogy miért ragaszkodsz ennyire ehhez a lányhoz. Nyilvánvalóan neki vannak más barátai, vagy ha nincsenek, megoldja. Mondjuk ez az idegenekkel írogatunk csoportokba nekem kicsit fura, de lehet, csak azért, mert egyel idősebb generáció vagyok, mint te.
Lényegtelen, ha te úgy érzed, hogy jót tesz neked a barátsága, akkor békülj, ha megterhelő (annak hangzik), akkor pedig ne.
Én nem is a fogalmazást emeltem ki, az egyébként kiváló, pláne annak a fényében, hogy nem itt nőttél fel, mint ahogy most a válaszodban írtad. Hanem hogy tagold a szöveget. Én értem, hogy neked ez a gondolatfolyam van a fejedben, de szedd bekezdésekbe, hogy egy pici témakör, az egy pici bekezdés legyen, így jobban átlátható, könnyebben emészthető a szöveg. Ez minden nyelvben így van, ha németül írsz, akkor is, ha angolul, akkor is.
Volt itt egy lány pár hete, ő is kb. középiskolás lehetett az írása alapján, ő is Németországban élt, és ő is egy barátnőjével kapcsolatban tett fel kérdést, és ugyanígy egy nagyon hosszú, ömlesztett szöveget írt, szóval ha nem te voltál, akkor vele tévesztettelek össze, és ezért elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!