Hogyan kell barátkozni? Nagyon hosszú
1.: Az érzelmi intelligencia fogalma mond valamit? :D Mégis mit csinálsz ebben a kategóriában? Pls ne...
Kérdező: Ezt a szr ember dolgot azért kifejthetnéd. Mármint én kinda useless vagyok de még én se gondolom magam rossz embernek. :D Mármint elcseszettnek elcseszett vagyok ez nem kérdés, de rossz nem. I mean kb. csak akkor vagyok nyugodt és biztos bármilyen kapcsolatban [baráti] ha hasznosnak érzem magam közben. :D [Már érzelmi támogatás szintjén.] Ha ez nincs meg akkor meg minden bajom is van. Szóval alapvetően vannak emberek akiknek az alapműködésébe bőven belefér akár az is, hogy azzal indítasz hogy mi kínod van.
5.: A lehetséges azt feltételezi, hogy van bármi esély arra hogy nem depressziós és nincsenek önéretékelési problémái. Azért erre a lehetőségre nem fogadnék nagy összegben.
Kérdező: Ha mással nem is legalább pároddal beszélhetnél ezekről. Nyilván nem azért van veled mert szar embernek tart, ahogy nyilván te ezt nagyjából annyival le is tudod, hogy ok mert hát elfogult, de legalább ismer ami azért előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!