Szeretnék animésekkel barátkozni, de..? Tobbi lent(hosszu lenne kerdesnek)
Figyelt kérdés
Szóval hogy szeretnék animésekkel barátkozni, de bénának érzem magam, mert egy csomó híres animét nem láttam még. (aot, haikyuu stb)2022. márc. 23. 17:56
1/8 anonim válasza:
És mi van akkor?
Én 3-4 éve aniézek és én sem láttam sok """"kötelező"""" animét
2/8 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj:D Ezért nem vagy béna, ami érdekel a híresebbekből, azokat majd megnézed, barátkozz nyugodtan, aki értelmes, az emiatt nem néz le, aki meg mégis… legyen annyi elég, hogy ott nem veled van a baj:D
3/8 anonim válasza:
Én 16 éve animézek, de a Haikyuu-t én se láttam s nem is fogom. Nem fogom azt nézni 50+ részen keresztül hogy hogy röplapdázgatnak valami vékony fiúcskák...
Az AOT-el meg a 20. kötetnél tartok.
4/8 anonim válasza:
szerintem nem számít. Amúgy is én úgy vélem ezek nem kötelezők, csak ajánlottak ezek az "alapművek", mivel sokaknak tetszik ezért lehet neked is tetszenének. de nincs azzal baj ha neked nem jönnek be. persze ha gondolod tehetsz egy próbát mert én ezeket láttam és nekem bejöttek.
DE semmi baj azzal ha nem nézed meg ^^ nem mindenkinek ugyan olyan a stílusa
ha valakinek ezzel gondja van szerintem magával a személlyel van baj nem veled
5/8 anonim válasza:
En is inkabb ugy nezek animet hogy aminek tetszik a koncepcioja meg kepi vilaga, kelloen furcsa sztori stb azt megnezem. Attol neg h vmi nepszeru nem fogom megnezni csak ha matchel az erdeklodesi korommel.
6/8 anonim válasza:
Én kifejezetten örülnek, ha valakivel tudnék beszélni a nem hype animékről is.
7/8 Zsiráf40 válasza:
én már 4 éve animézek de én se láttam sok hype animét
8/8 anonim válasza:
Én sem láttam sok hype animét. Örülnék is neki, ha valaki nem csak a hype animéket szeretné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!