Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jól érzem hogy nem vehető...

Jól érzem hogy nem vehető komolyan a barátom, és nem kellene folytatnom vele a barátságot?

Figyelt kérdés
Két éves férfi nő barátságról van szó. Egyik pénteken megbeszéltük hogy másnap szombaton elmegyünk együtt valahová úgyis arrafele van intézni valója, valahová beülünk beszélgetünk, esetleg utána moziba is, mert már nagyon hiányzom neki, de majd másnap jelentkezik egy megbeszélt időpontban. Az időpont előtt egy órával érdeklődök hogy mi a helyzet, akkor találkozunk-e erre ő válaszol hogy már reggel elintézte a dolgait, meg eléggé hideg van, szeles az idő, azért nem jelentkezett. De időben szólhatott volna úgy gondolom! Nem reagáltam rá semmi különöset, csak hogy rendben. Szerintetek ha valóban hiányoztam volna neki, akkor miért nem vette a fáradtságot hogy bocs ne készülj, mert nem lesz közös program? Komolyan lehet venni az ilyen barátot?
2023. okt. 27. 13:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Én azokkal sem foglalkozom, akik lemondják. Valamit megbeszélt az ember, akkor tartsa is hozzá magát.

Persze van egy-két indok, ami elfogadható, de a rossz idő az nem az.

Nekem pl. most mondta le a kolléganőm, mert egy hónapja beteg a gyerek. Szóval, amikor elhívott, már rég tudta. Ha nincs ideje, akkor ne velem szórakozzon.

Gondolom te megenyhülsz, ha újra ír. Bár azt "mondtad", nem akarsz dugni, de szerintem is tetszik neked.

2023. okt. 27. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
De hat egy oraval a találkozó elott tisztázódott, hogy nem lesz találkozó. Szerintem időben volt. Habár nem illő dolog hogy lemondta ilyen béna indokkal pedig előre megbeszéltétek. Nem az a benyomásom, hogy nagyon hiányoznal neki.
2023. okt. 27. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:

"De időben szólhatott volna úgy gondolom! Nem reagáltam rá semmi különöset, csak hogy rendben."

Pedig Leányom, te is megéred a pénzed, hogy gyakorin hisztizel, ahelyett, hogy neki mondanád, hogy ezt szebben is lehetett volna kommunikálni. Igen, kedvesebb lett volna, hogy ő szól, de így is untig időben voltatok.

2023. okt. 27. 20:08
 14/16 October15 ***** válasza:

Oké valószínűleg nem ugyanazt értjük barátság alatt.

Maradjunk annyiban, hogy jóban vagytok at best. :D

Legalábbis én egy ilyen esetben barátság esetén szimplán megbeszélném az illetővel, hogy mi a bajom és hogy most ő mégis mit is gondol. Yep nekem is ellentmondás a "hiányzol" és a "elintéztem a dolgoamt reggel" mert nyilván úgy érezném, hogy extra effortot tett abba hogy elkerüljön. :D DE ismerem magamat és a barátaimat is annyira, hogy tudjam hogy ez az én insecure fszságom és semmi rossz szándék nem volt bennük.

Nyilván nem kukáznék egy 2 éves barátságot azért mert x óráig szrul éreztem magam. :D

2023. okt. 28. 01:12
 15/16 A kérdező kommentje:

11

Ha keresni fog nem enyhülök meg! Nem az első eset hogy rossz fát tett a tűzre! Volt hogy elmentünk együtt bulizni páran, aztán átment egy másis társasághoz néhány asztallal odébb hajnalig. Mi meg csak néztünk hogy ezt hogy gondolja.

2023. okt. 28. 05:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Úgy erzem most telt be a pohár, én nem keresem, de nem is válaszololok neki.
2023. okt. 28. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!