Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jól érzem hogy nem vehető...

Jól érzem hogy nem vehető komolyan a barátom, és nem kellene folytatnom vele a barátságot?

Figyelt kérdés
Két éves férfi nő barátságról van szó. Egyik pénteken megbeszéltük hogy másnap szombaton elmegyünk együtt valahová úgyis arrafele van intézni valója, valahová beülünk beszélgetünk, esetleg utána moziba is, mert már nagyon hiányzom neki, de majd másnap jelentkezik egy megbeszélt időpontban. Az időpont előtt egy órával érdeklődök hogy mi a helyzet, akkor találkozunk-e erre ő válaszol hogy már reggel elintézte a dolgait, meg eléggé hideg van, szeles az idő, azért nem jelentkezett. De időben szólhatott volna úgy gondolom! Nem reagáltam rá semmi különöset, csak hogy rendben. Szerintetek ha valóban hiányoztam volna neki, akkor miért nem vette a fáradtságot hogy bocs ne készülj, mert nem lesz közös program? Komolyan lehet venni az ilyen barátot?
2023. okt. 27. 13:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Te dugni is akarsz!!!👍
2023. okt. 27. 13:20
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Ez azért erősen emberfüggő dolog. Vannak emberek akik lazán kezelik a kapcsolataikat, és kevésbé akadnak fenn dolgokon / kevésbé empatikusak a másik féllel. Itt szerintem azt lenne érdemes vizsgálnod hogy mások esetében ez nála hogyan zajlott le. Ha ugyanezt tette volna ugyanígy egy másik barátjával is, akkor nem a te személyed ellen szólt a dolog. És ha alapból minden oké köztetek, akkor én inkább erre tippelnék.

Egyébként ha az ilyen zavar, érdemes lenne megbeszélni vele. A jövőbeli hasonlók dolgok elkerülése végett.

2023. okt. 27. 13:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod! Nem akarok dugni!
2023. okt. 27. 13:23
 4/16 A kérdező kommentje:

3

Igen engem zavar hogy nem szólt időben! Fordított esetben én biztos hogy hívtam volna hogy mi a helyzet!

2023. okt. 27. 13:25
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Engem is zavart volna, mert én is mindig szólok időben ha már én változtatok a terveken. Sőt felajánlok új időpontot olyankor. De ez én vagyok, és nem általános, nem várható el manapság sajnos. Az emberek nagyon eltérőek tudnak lenni alapvető dolgokban is. És nem feltétlen rosszindulatból. Szimplán csak más a hozzáállásuk.
2023. okt. 27. 13:30
 6/16 A kérdező kommentje:

5

Igen én is így gondolom, ha már ő akart találkozni, akkor legyen benne annyi hogy előre szól ha valami közbejön!

2023. okt. 27. 13:34
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintetek ha valóban hiányoztam volna neki"

. Ez hogy jön ide? Alapvető udvariasság, figyelmesség, hogy előre szólok erről, bárkiről is legyen szó. Furcsán gondolkozol Te is, viszont én az ilyen embereket messze elkerülném. De Te ismered jobban.

2023. okt. 27. 13:41
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez ilyen embereket messze elkerülöm, mert szerintem irtó bunkóság nem szólni, ha lemondasz egy programot.
2023. okt. 27. 14:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom hogy kerülni kellene őt! Azt sem mondta hogy bocsi, de elfelejtett szólni, vagy valami! Akkor ezt nem csak én gondolom így!
2023. okt. 27. 15:13
 10/16 A kérdező kommentje:

7

Úgy jön ide, hogy találkozni akart mert hogy hiányzom neki, beszélgetni szeretne, aztán meg lesz.rja a fejemet. Hát ezt bukta, szerintem hanyagolom!

2023. okt. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!