Tenyleg nem kene visszakernem 5000forintot?
Egyetemen egy ismerosom kolcsonkert tolem 5000forintot
Nem szeretek kolcsonadni penzt de ismerem a helyzetet es szerettem volna neki segiteni:(
Mondta hogy visszaadja
Eltelt 2 het es megkerdeztem hogy mikor fogja visszaadni,es elkezdett velem ordibalni hogy egy normalis ember nem kerne vissza a penzet es mekkora egy bunko vagyok
Szerintetek tenyleg gaz volt tolem hogy visszakertem a penzemet? :/
Néha adtam kávé pénzt munkatársanak amikor összejött 500-1000 Ft gondoltam visszakérem, erre azt mondta hogy én kocsival járok nekem nem számit 1000 Ft (mert ő céges busszal járt, jogsia se volt)
Igaz is nem az 1000 Ft számít hanem az hogy adtam neki amikor kért a gesztus hogy segítettem ez számit persze úgy látszik ez visszafele nem működik
Azóta ha kér sosincs nálam apró
Sajnos nekem 50k-m bánta, és hiába mentem a rendőrségre, konkrétan vállat vonogatva nevetgélt a tiszt, hogy hát azt már nem fogom viszontlátni. Szóval ennyit a magyar rendőrségről, haszontalan mind.
Kérdező, ez a te pénzed és nem ajándékba adtad, hanem kölcsön, úgyhogy jogos a követelésed. Más kérdés, hogy nem fogod tudni rajta behajtani, hacsak nem vagy hajlandó erőszakhoz folyamodni vagy rávenni másokat, hogy erőszakhoz folyamodjanak az érdekedben vagy esetleg nem próbálod meg visszalopni tőle, ami a tiéd. A lelkiismeretére hiába is próbálnál meg hatni, az ilyen féregnek olyanja nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!