Tenyleg nem kene visszakernem 5000forintot?
Egyetemen egy ismerosom kolcsonkert tolem 5000forintot
Nem szeretek kolcsonadni penzt de ismerem a helyzetet es szerettem volna neki segiteni:(
Mondta hogy visszaadja
Eltelt 2 het es megkerdeztem hogy mikor fogja visszaadni,es elkezdett velem ordibalni hogy egy normalis ember nem kerne vissza a penzet es mekkora egy bunko vagyok
Szerintetek tenyleg gaz volt tolem hogy visszakertem a penzemet? :/
Lol..
Szóval az ismerősöd egy aljas kétszínű lehúzos g.ci.
Az ilyen embernek soha többet semmit.
Teljesen jogos, hogy visszakéred mivel kölcsönről volt szó.
Azért ez nem 100-200 Ft, amit nem kér vissza az ember.
Többet ne adj neki.
A kolcsonadasban benne van hogy visszaadja. Nyugodtan kerdezd meg megint.
Nekem meg unokatesom is visszaadta, mindkettonknek egyretelmu volt hogy kolcsonker, amig a fizeteset megkapja es utana abbol visszaadja. Meg aznap visszautalta
“Kölcsön kenyér vissza jár” nem dísznek van ez a mondás…esetleg jársz ki te is ezt a kártyát nála “Hello haver kéne kölcsön 5000ft…” Én itt biztos vissza kértem volna a pénzem, mert nem adományból adtad…
Én úgy vagyok vele, ha 1000ft alatt van nem nagyon érdekel ha nem adja vissza… viszont többet nem is adok neki kölcsön, ha csak nem vészhelyzet van (és nem nagy összegről van szó) pl nincs pénze a távolsági buszra és ez az utolsó járat este…pl ez velem történt meg, de ha tegyük fel olyannak adok kölcsön aki nem adott vissza a legutóbb sem biztos megemlíteném neki…pl “ezt azért már várom vissza” vagy valami ….az 5000 ft meg mindenképp várnám vissza…és itt a kedves barátod ne azzal burkolózzon esetlegesen ha jól keresel, hogy ez nem kottyan meg neked az összeg, mivel ez erikai elvi kérdés… és nem vagy személyes pénztárcája.
Még kiemelném a kedves havernak, hogy az lehet, hogy ő úgy ad másoknak kölcsön, hogy nem kér vissza, de ennek nem ez a rendje és módja így ezt a szokását másokra ne akarja ráterhelni a saját javára.
elkezdett velem ordibalni hogy egy normalis ember nem kerne vissza a penzet
Akkor mond hogy nem vissza kéred, csak adjon kölcsön ő öt ezret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!