Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyáltalán nem tudok azonosuln...

Egyáltalán nem tudok azonosulni a barátom barátaival mit tegyek hogy ne örlödjek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy normálisak aranyosak, de egyszerűen nincs közös témánk, legtöbbször a múltról beszélnek amikor buliztak stb stb

Én akkor még nem ismertem páromat

Mindig amikor el jövünk kérdezi barátom hogy jól éreztem-e magam mert magyon szótlan voltam, de én nem tudok hozza fűzni semmit amikor beszélnek mert nincs bulis tapasztalatom nem jártam nem is tervezem egyszerűen nem az én világom,

De barátomnak annyira jó lenne ha meg találnám velük a közös hangot de egyszerűen nem megy

És ilyenkor mindig őrlődők

Barátaim se voltak igazán ezelőtt legalábbis nem úgy ahogy neki nekik elégé el van mélyülve a kapcsolatuk

Én az én barátaimmal már nem is beszélek régóta

Szóval nincs tapasztalatom se az ilyen barátsággal kapcsolatban

Lehet tenni valamit ?

Vagy fogadjam el hogy mindig olyan leszek mint egy szótlan valaki ?

2023. okt. 7. 18:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk dettó ugyanez volt. Szakítottam egy idő után, mert az egy dolog, hogy a haverok szerint túl csendes vagyok, de amikor az exem IS ugyanezeket mondogatta, mint valami papagáj... na, azt ne.

Tudom, hgoy introvertált vagyok, és? Én soha egyetlen szót nem szóltam, miért extrovertáltak, meg bulizósak, engem miért kell cs.szegetni???

2023. okt. 10. 17:11
 12/12 A kérdező kommentje:
11/ teljesen egyetértek veled én is mindig ezt mondom, ha én nem b@sztattlak és el fogadlak olyannak amilyen te vagy akkor ezt te is tedd már meg..
2023. okt. 20. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!