Létezett férfi lány között nagy korkülönbséggel a barátság? (férfi: 45, nő: 23)
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 11:20
11/15 anonim válasza:
Lehet, de ehhez kell két értelmes ember, akik meg tudják beszélni sértődés nélkül, hogyha az egyik többet akar, a másik meg nem. Két érzelmileg érett ember ki tudja jelölni a határait és meg is tudja védeni azokat.
12/15 anonim válasza:
Jókai 54 évvel fiatalabb csajt újított! Példaképem, én csak 35-re pályázom, és nem tudom melyikünk a szerelmesebb.. ;-)
Nem olyan ritka mint hinnénk..
13/15 anonim válasza:
Úgy egyáltalán férfi és nő között maximum akkor működik, ha csak ha egyik félnek sincs kapcsolata, és egyik sem akar többet a másiktól, ami sajnos nem derül ki csak utólag.
15/15 anonim válasza:
43F vagyok. A barátaim szinte kivétel nélkül lányok, és a húszas éveik elején járnak. A feleségem is csak 26 éves.
Én bátran ki merem jelenteni, hogy a kor nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!