30 év korkülömbséggel barátdág?
Ő 49 én 19 és ellenkező nem képviselői vagyunk.
Az ismerettségi körömben rengetegen szívják azzal a véremet, hogy biztos kapuzárási pánikja van meg hasonlók. Tény, hogy válik, de az is, hogy tudom csak barátkozunk szeretne, ami részemről is igaz.
Ti mit gondoltok erről? Ha a gondolatmenetetek kifejtéséhez plusz infó kell kérdezzetek nyugodtan. De tényleg kíváncsi vagyok.
Élvezd ki, lehet tanulsz pár jó dolgot, de ne remélj, és ne várj csodát se!
Ha odakerülne a sor, ne hazudj neki, közöld vele őszintén, hogy csak azért ő, mert jelenleg nincs más aki lehetne.
Nem mondom, hogy húzd le, de ha magától ad bármit is ne utasítsd el, viszont ne is várd el!
Ha arra gondoltál, de vannak rajta kívül barátaim, akik ráadásul korombeliek, tehát nem "csak azért ő, mert jelenleg nincs más aki lehetne"
Sosem vártam el és nem is várom, hogy jó beszélgetésen és társaságon kívül adjon mást is. Tethát összesítve csak annyit kérek amennyit adok.
Hát akkor meg majd kialakul. Tervezni kár úgyis...
Nézd meg ezt is...
Én már utaltam is neki egy ötöst... Meghatott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!