5 év korkülömbség sok?
Figyelt kérdés
17 éves fiu vagyok akivel "vagyok" most lány 13 éves lesz érett gondolkosu lany nem egy 12-13 eves kislanynak tűnik de picit soknak tartom a korkulombseget es tartok az embereket velemenyetol.. Eddig semmi gondunk nem volt vele ti mit gondoltok rola?2019. okt. 12. 16:16
2/18 anonim válasza:
Hát szerintem egy 13 éves lány nagyon fiatal, nem tudom elképzelni hogy érett gondolkodású lenne.
Viszont 17 évesen te sem vagy még az szerintem, nem tudom nekem sok lenne de kinek hogy...
4/18 anonim válasza:
Én 18 vagyok, nekem 14 szerintem még simán beleférne, ugyanis nem külsőre vagy dugásra megyek, hanem SZERETETRE, és beszéltem már lánnyal aki 14 éves létére okosabb volt mint egy magamutogató 20 éves idióta lány. Szerintem belefér, ha komolyan gondoljátok később senkit sem fog zavarni, ha őszintén szeretni fogod és nem használod ki, akkor nem gond, sőt még rohadtul irigyellek is hogy lesz kihez bújnod :')
18f
5/18 he84 válasza:
Hát egy 13 éves lányhoz képest kicsit sok. De mondjuk 16-17 éves kortól felfelé, ha 16-17 éves a fiatalabbik személy, akkor onnantól felfelé már nem az. Ha éretten visekedtek mindketten, ha jól megvagytok és nem a szexre mentek, akkor nagyjából talán oké úgy ahogy.
6/18 anonim válasza:
Nem sok. Csak mindenképp várd meg a qrassal, hogy 14 legyen, mert még a végén felnyom a rendőröknel!!
7/18 anonim válasza:
Nem az,ismerősöm között 13 év van, na az már sok.
8/18 anonim válasza:
Gusztustalanul sok. Miért nem hagysz egy 12 éves kislányt még gyereknek lenni?! Biztosan elhagyta szegényt az apja már kiskorában, különben majd ő elmagyarázná neked, mi is a baj ezzel a kapcsolattal az érett 12 éveseddel. Szégyen.
9/18 anonim válasza:
"picit"... Nem ember, k**vára. Hagyd békén, még csak egy kislány, ne legyél már ilyen szerencsétlen.
10/18 anonim válasza:
5 év korkülönbség semmi, ha majd felnőttek lesztek, most viszont egy kislányról beszélünk! 12 éves, felfogod te ezt? Egyáltalán vonz téged szexuálisan? Mert az már a beteges kategória. Sürgősen hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!