Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 5 év korkülömbség sok?

5 év korkülömbség sok?

Figyelt kérdés
17 éves fiu vagyok akivel "vagyok" most lány 13 éves lesz érett gondolkosu lany nem egy 12-13 eves kislanynak tűnik de picit soknak tartom a korkulombseget es tartok az embereket velemenyetol.. Eddig semmi gondunk nem volt vele ti mit gondoltok rola?

2019. okt. 12. 16:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Meg hát!
2019. okt. 12. 23:22
 12/18 anonim ***** válasza:
21%

4-es vagyok, tényleg szereti, ne hallgass az idiótákra, nemsokára 14, és szereti. Akinek ez nem tetszik kösse fel magát, jobb mint ha 12 évesen már dugnának mint a legtöbb, ők szimplán szeretik egymást és irigylem is őket rettenetesen

18f

2019. okt. 12. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Te rakás szerencsétlenség, pont neked nem kéne semmiféle tanácsot adni, mert annyit értesz az élethez, hogy csoda hogy még nem haltál meg.

A kislány meg még nincs 12 se, csak lesz 13. Ennyi idősen 15-20 évvel ezelőtt még teljesen rendben volt, ha valaki játékokkal játszik, nem pedig hímvesszőkkel vagy magával! A szerelemhez meg 17 évesen hozzá tartozik a szex is. Azt akarod, hogy a srác elcsessze a saját fiatal éveit, mint te és nyomorék legyen hozzád hasonlóan? A srácnak pont hogy most kéne az első bénázásokon túl esni hasonló korú lányokkal, most kell tapasztalnia ha eddig nem tette meg. Mint pl ahogy te. És ez súlyosan meg is látszik rajtad, meg az életrevalóságodon.

Kérdező, hagyd békén a gyereket. Maradhatsz mellette, támogathatod mint pl egy idősebb testvér, az pont hogy építene is köztetek egy kapcsolatot. Aztán ha már kinőtt a kislány korból, nyugodtan össze is jöhetsz vele, ha még kitart addig az érzés. De ha tényleg szereted, nem csinálsz belőle ku rvát már most. Meg esetleg vigyázol, hogy más se. Később nagyon hálás lenne ezért, ha csakugyan olyan érett. De nem hiszem, különben. Még lehet, hogy a havija se állt be, testileg is bőven fog még fejlődni, még csak most kezdte a tini kort, jönnek még hormon pofonok. Még nem is tapasztalhatott eleget a világból, szóval nem. Az egy gyerek még. Nem kéne.

A kis 18f meg egy életképtelen rakás idióta, bebizonyította itt, okkal kerülik előben is. Egy ilyentől akarnál elfogadni tanácsot?

2019. okt. 13. 08:14
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Ti tudjátok. Én 18 évesen ismertem olyan 14 évest, akivel nem lett volna sok a korkülönbség.
2019. okt. 13. 11:57
 15/18 anonim ***** válasza:
12%
Ő EGY KISLÁNY. Nehogy már 17 évesen egy 13 évessel járj, amúgy is ha a szülei ebbe belemennek ott nagyon komoly bajok vannak. Amúgy is összevesztek simán felnyomhat a rendőrségen, mert ő még nincs 14.
2019. dec. 1. 11:29
 16/18 anonim ***** válasza:
25%

*előző

Ja hogy még a 13-at sem töltötte be, akkor vedd le szépen róla a mancsod Ő EGY GYEREK!!!

2019. dec. 1. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, egyébként ha a csaj nem lett volna idióta, akkor egy jól működő 7 év korkülönbséges kapcsolatom lett volna (volt, csak nem tekintem annak, mindegy is) aki lányt érdeklek 4 évvel fiatalabb, most lesz 15 én meg pont akkor leszek 19, és ha olyan hűséges elfogadó NORMÁLIS amilyennek mutatja magát, akkor vele leszek. Akár tetszik másoknak akár nem. Mondjon akárki bármit, van olyan fiú aki nem csak a dugásra megy, ahogy én se. Sőt szerintem a lány még hamarabb tudna dumálgatni róla mint én :'D Szóval mindegy is, ha a lány van 14-16 éves, és a fiu az idősebb, addig nincs gond ameddig a lány jó kezekbe van. Ha szeretet, akkor oké, viszont természetes hogy a normális ember védi a lányát, mert tény hogy a mai világ tele van pávákkal és r*ncokkal elcseszett világ, ilyen fiatalon még fura lehet a korkülönbség, de ha szeretetről van szó akkor az a 4 év belefér.. Főleg hogy a mai lányok idősebbnek is néznek ki. Én azt mondom ameddig egy fiú nem szexre akarja kihasználni a lányt addig jó, viszont aki kihasználja a másikat az se fiatalon se idősebben nem normális.
2019. dec. 2. 04:25
 18/18 anonim válasza:
85%
Közöttünk is 5 év korkülömbség van a crushommal xD Amúgy csak egyszer találkoztunk illetve irogattunk de már nem. Gondolom elfelejtett vagy idk. Amikor előszőr találkoztunk akkor végig engem nézett és mosolygott. Lehet hogy pedofil vagy nem tudom xD
2020. febr. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!