Gáz, ha egy 16 éves lánynak egy 45körüli férfi a legjobb barátja?
Arra tényleg nagyon vigyázz, hogy TÖBB NE(!) legyen barátságnál semmiképpen.
Nekem középkorú nőként volt 14 évvel idősebb "tanácsadóm". Mivel már kétszer elvált, értelemszerűen volt egy nagykorú gyermeke, aki felett "anyáskodnom" kellett volna.
Az nem tetszett az egészben, hogy a fiatalember vér szerinti édesanyját nem ismerhettem. (Még ha nagykorú is a gyermek, akkor is sérelmezhet egy mostohát!) Ezek akár durva játszmahelyzetekké is fajulhatnak!!!
Túlságosan "nyomult" rám ez az illető és kifejezetten zavart, hogy túl akaratos volt velem - nem győztem távolságot tartani. Sajnos ügyvéd és ez volt a nehezebbik fele a dolognak...
Végig igyekeztem a tárgyilagosság talaján maradni vele. Hidd el, nagyon erős LÉLEKJELENLÉT kell, hogy észrevedd a legapróbb különbségeket. Főleg egy bizonyos élettapasztalat is kell persze - az méginkább.
Sajnos olyan esetről is hallottam már, hogy női ügyvéd zsarolt meg egy idősebb viszonylag magas pozicíóban lévő férfit. Mindenáron házasságot kicsikarva...
Időnként horror történeteket tud írni az élet. De én kívánom, hogy ne legyenek elkeserítő tapasztalataid.
Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Testvéred? Unokatestvérek? Évfolyam társaid az iskolában? Tudnak erről? Mit szólnak ehhez?
Gáz,vagy nem gáz,mindenesetre nem egészséges.Kezdve ott,hogy ha van egy "legjobb barátom",csak tudom már,hogy hány éves,talán még a születésnapját is,nem pedig X év körüli.
Nem szerném a tini lányokat megbántani(fiúkat sem),de nem hiszem el,hogy egy 45 körüli férfinak nincs jobb dolga,mint egy tini lány "problémáival" foglalkozzon.Ha a saját lánya,vagy valami pszichiáter,pszichológus,akkor modjuk érthető,de csak úgy,ahogy írod,nem egészséges és gyanús is.
Te mit tudsz segíteni egy 45 körüli férfinak(?)talán főzöl neki,vagy kitakarítod a kocsiját(?)
Az Édesapáddal nem vagy jóban,vagy nincs veled?Vele kellene vagy Anyukáddal megbeszélni ezeket az élettapasztalat dolgokat.Egyébként meg lehet hogy csak a 2 évet akarja kivárni és rádnyomul,addig meg lelkileg magához dédelget,mert sok minden mást nem tudok elképzelni.Úgyhogy szerintem hanyagold szépen ezt a "barátságot".
Azért néha szexelhetnél vele, haverságból, együttérzésből. Mert akámilyen okos értelmes is, azért sejtheted, hogy nem annyira szorakoztató számára egy 16 éves dolgaival foglalkozni. (ha csak nem vagy kivételesen inteligens)
Szóval udvariaságból idönként megkérdezhetnéd, hogy legalább kézileg nem lehetnél-e a segítségére.
Engem 30 éves paliként a szomszéd lánya fárasztott rendszeresen a kerítésnél, amikor autót szereltem. Kedvencem az volt, amikor elkezdett kornyikálni....nem tudtam, sírjak, vagy röhögjek, amikor tiszta olaj voltam, mert azt hiszem épp elb*sztam egy audi váltóját egy csavarral.
Szegénynek nem voltak barátai, falun elég rossz az ilyen, velem próbált meg sokszor beszélgetni.
Reménykedtem, nem lát senki, meg hall, mert ismerve az embereket engem nyírtak volna ki.
Vissza nem éltem volna a helyzettel, eszembe se jutott.
Sokszor még rajzolt is nekem aranyos dolgokat.
Azóta egy gyönyörű szép nő lett, nagyon elvarázsolt lélekkel.
Remélem tud magára vigyázni, párszor mondtam neki, azért vigyázzon az idegenekkel, ne legyen ennyire nagy bizalommal senki iránt.
Egy 45 éves tapasztalt ürge simán be tud egy gyereket folyásolni. És biztos akar valamit tőled. Szexet idővel valószínűleg.
Ne menj bele ilyenbe. Szólj a szüleidnek ha elkezdi ajánlgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!