Xdkid kérdése:
Gáz, ha egy 16 éves lánynak egy 45körüli férfi a legjobb barátja?
Figyelt kérdés
Adott egy 45körüli férfi és én. A férfinek nagyon jó meglátásai, tanácsai vannak. Sokszor fordulok hozzá segítségért, mivel idősebb neki sokkal több élettapasztala van stb... Úgymond legjobb barátok lettünk. Neki sincs akivel ilyenekről beszélt volna, és nekem sincs akivel tárgyalhattam volna a dolgokról. Én is segítek neki amiben tudok és ő is nekem. Ha valami bánt elmondom neki, pozitívan viszonyul hozzá, bármit mondok neki.Szerintetek ez gáz? Barátságtól több nincs.2022. aug. 17. 02:07
11/15 Nagy Zoltán ferenc válasza:
10#hány éves tetszik lenni fogalmazni nem sikerül ugy látom
13/15 anonim válasza:
Igen, egy kicsit.
Már az bizalmatlanságra ad nekem okot, hogy egy 45 éves felnőtt ember egy 16 évessel barátkozik. Mi az, hogy nincs barátja vagy legalább egy haverja? Akkor valami gond van vele, amit a saját korosztálya már felismert.
Sajnos az a tapasztalat, lepontozás ide vagy oda, hogy előbb utóbb többet akarhat a faszi. Mi a frászt akarhat egy 16 éves lánytól ha nem szexet? Nem hiszem, hogy olyan kielégítő lehet egy intellektuális kapcsolat egy 16 évessel.
Kérdező, vigyázz magadra, legyél óvatos!
14/15 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy egy 45 éves hogy barátkozhat egy 16 évessel. Mégis milyen közös témájuk lehet? Azt hallgatja az idősebb fél, hogy a másik kettest kapott matek röpdogára? Hogy sír, mert apuka nem engedte el a Justin Bieber koncertre?? Én 36 vagyok, de abszolút semmi közös témám nem lenne egy tinivel, el nem tudom képzelni, hogy barátkozzak eggyel. Szerintem az a 45 éves dugni akar veled, nem barátkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!