Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baj ha egy olyan férfivel...

Baj ha egy olyan férfivel barátkozom, aki kétszer annyi idős mint én?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy full más életszakaszban vagyunk meg minden, de én mégis nagyon szeretek vele beszélgetni és a válaszaiból úgy tűnik, ő is velem.

Én külsőre is vonzónak találom, de nem hiszem, hogy ő akarna tőlem valamit csak szimplán barátságos.

Szóval nem tudom, úgy érzem jó hatással van rám.

De én sem tudom igazán mit akarok tőle.

Próbáljam meg fenntartani a kapcsolatunkat, vagy inkább felejtsem el?

2022. aug. 17. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem baj. Barátkozni bárkivel lehet.
2022. aug. 17. 20:00
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

A baràtkozàs nem gond.

Gàtló tényező van még a kora mellett?

Ha szerelmes lennél bele,szàmodra gàz?

3/10 anonim ***** válasza:
41%
Kivéve, hogy ő nem barátkozni akar. Feleannyi idős vagy, miért gondolod, hogy a társaságod szórakoztató neki? Na ugye...
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy? Nem mindegy, hogy 16-32 vagy 25-50 a "kétszer annyi".
2022. aug. 17. 20:12
 5/10 A kérdező kommentje:

18-36.....

Az a baj, hogy én jelenleg eléggé oda vagyok érte.

A másik gátló tényező, ami miatt igazán reménytelen az egész az, hogy ő amerikai.

(Egy fesztiválon találkoztunk)

2022. aug. 17. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Álomvilágban élsz. Már csak azért is, mert annyira naív vagy, hogy szerinted egy 36 éves férfi a semmiért beszélget veled... meg barátkozni... aha. minimum egy dugásra számít, ha esetleg majd jön nyaralni. Ne ilyenből reménykedj házasságra, szerelemre... am dumcsizz csak... ha tudod tisztán tartani a fejed. Amúgy nem ajánlom, mert ez csakis neked fog fájni.
2022. aug. 17. 23:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem reménykedek semmi ilyenben.

De szerinted neki megérné azért beszélgetni velem, hogy majd egyszer talán lefeküdjek vele ha megint erre jár?

2022. aug. 18. 04:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátságban miért is számítana a kor? 39 vagyok, de van 14, és van 50 éves barátom is. Ez a "más életszakasz" "érvelést" meg soha nem értettem. Még párkapcsolatnál sem, de barátságnál főleg nem. Miben lenne ez akadály? Mondjuk egy dolgozó ember miért ne lehetne képes őszinte kommunikációra egy egyetemistával?

Egyébként meg: a barátnőm 25 éves. Majdnem annyi van köztünk, mint köztetek. Imádjuk egymást, tökéletes a kapcsolatunk. Ha mások felületes véleményére hallgattunk volna, most mindketten elszalasztottuk volna életünk legjobb kapcsolatát. Szóval erről ennyit.

Itt inkább a távolság a gond. Persze... ez sem feltétlenül akadály. Nem egy olyan párt ismerek, akik között 1000+ km volt. Most meg házasok. Igaz, áldozatokkal járt, de megcsinálták.

Barátságban meg tényleg nem számít a távolság.

2022. aug. 18. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyi a baj, hogy te oda vagy érte. Maga a barátság szerintem nem probléma. Nekem (27/N) van hétéves kis barátnőm is, aki nagyon cuki, nagyon érdekesen és tiszta szívvel látja még a világot, én meg mesélek neki róla, meg egy 86 éves férfi, akivel összejárunk sakkozni, iszogatni és politizálni, részt vett az '56-os forradalomban, és aztán külföldre ment, most, hogy visszajött, meg van 79 éves hölgy is, számára újdonság az, hogy városban él, újdonság az, ahogy a fiatalok élnek, sosem volt lehetősége világot látni, és mi ketten egy teljesen más világban élünk, ő horgolni és hímezni tanított engem, és étellel és süteménnyel készül, mikor megyek hozzá, cserébe bármikor hívhat, ha fel szeretné hívni messengeren az unokát, de nem tud bejelentkezni. Ő egy olyan letűnőben lévő világ egyik utolsó polgára, aki tiszta szívvel, nyugodtan élt le egy életet, és erről mesél, én meg egy olyan világ polgára vagyok, aki előtt végtelen lehetőségek vannak, és erről mesélek.

Szóval az álláspontom az, hogy szerintem nagyon jó, ha az embernek mindenféle korosztályból vannak barátai (nyilván nekem is vannak kortárs barátaim). Viszont, ha plátói szerelmet táplálsz egy idősebb pasival szemben, akkor talán nem ártana kicsit megszakítani ezt a kapcsolatot, majd feléleszteni, ha már "kiszerettél" belőle, és képes vagy tényleg barátként tekinteni rá. Fiatalok közt ez előfordul, én is voltam borzasztóan szerelmes egy barátomba, aki csak 8 évvel volt idősebb, de családja volt, és egyértelmű volt, hogy semmi nem fog történni, vagy ha mégis, az szétszakítana egy családot. Pokoli volt az a pár hónap, amit nélküle töltöttem, de muszály volt megcsinálni, mert most már mint embert, tudom értékelni, tudunk barátkozni, beszélgetni úgy, hogy nem fantáziálok róla, mint potenciális romantikus partnerről. Kérlek, legyen eszed, és kérj időt. És ha nagyon hiányzik - hiányozni fog -, gondolj arra, hogy ezt csak a hormonok teszik, idővel elmúlik, és kapsz cserébe valami sokkal jobbat.

2022. aug. 22. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, és MUSZÁJ, fuck me.
2022. aug. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!