Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha alíg vannak...

Mit csináljak ha alíg vannak barátaim mert meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Kevesen akarnak barátkozni velem, mert mikor megtudják a szexuális identitásom akkor távolság tartóak lesznek velem a legtöbben. Így iskola befejezésével pedig sokan elmentek mindenfelé. Fiúkkal nincs is sok közös téma, mert se a kocsik, se a nők, és a sport nem beszéd téma nálam, a lányok pedig sokszor közösen lógtak nélkülem.

2023. szept. 23. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyám 70 éves. Legalább 45 éve nyíltan meleg, pedig ez akkoriban nagyobb tabu volt, mint most. És mindenki imádja. Mert jó társaság, jó vele lenni, baromi jó humora van, segítőkész, kedves. Senkit sem zavar az irányultsága, nem is téma. Egy baromi jó arc ember, akinek az egyik, nem is a leglényegesebb tulajdonsága, hogy a saját neméhez vonzódik.

Ha ő ezt képes volt a 70-es évek óta jól kezelni, nehogy már ma, amikor a csapból is az lmbtq folyik, ez problémát okozzon.

2023. szept. 24. 07:13
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Énis leszarnám ha bárki más lenne az csak ne én legyek az
2023. szept. 24. 08:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Melegként barátnak,de tényleg csak barátnak nagyon örulnék,ha lenne.

Bpestről.

2023. nov. 5. 06:01
 14/15 Madam.m ***** válasza:
Ne keseredj el! És soha ne halgass másokra ha kicsúfolnak vagy bármi egyik füleden be másikon ki csak mosolyogj mert a mosollyal ölni lehet:) Én nekem semmi bajom a meleg srácokkal söt kedvesek ápoltak némelyik tisztább mint 1 nö nem szabad öket elitélni sajnos ez igy jött ki nem kell elkeseredni fogadd el magad amilyen vagy rengeteg meleg barátom van megértöek segitökészek stb. Te ilyen vagy és kész ha szeretnél ismerkedni beszélgetni szivesen meghallgatlak és hátha találok neked egy ideális barátot irj privibe puszi drága.
2023. nov. 6. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor barátkozz prideon, fesztiválokon, vagy olyan csoportokban, ahol tudod, hogy hozzád hasonló emberek vannak.
febr. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!