Szerintetek mit csináljak? Jár egy meleg fiú az iskolánkba.
Az identitását nem titkolja, ám sose mondta ki konmrétan csak utalt rá!
Sosincs egyedül mindig lányok veszik körül! De ha véletlenül egyedül lenne és oda mennék hozzá, akkor fogalmam sincs hogy mit mondhatnék neki, most se jut eszembe semmi téma nem hogy még ott! Viszont nagyon meg szeretném ismerni! Amúgy szoktam neki köszönni, de észre sem veszi! És folyton mosolyog szóval... Mi a legmegfelelőbb téma?!
De miért szeretnéd megismerni? Csak azért, mert meleg?
Vagy te is fiú vagy és meleg és akarsz tőle valamit?
"Haverkodj vele, hátha összemelegedtek! :-)"
Kicsit azért olyan íze van ennek, mintha azért lenne fontos a barátsága, mert meleg, vagy annak hiszed!
Persze ebben nincs semmi rossz, nekem is van innen egy "leszbi lánybarátom", igaz élőben még nem találkoztunk!
Tehát a net törvényei alapján lehetne bajuszos nagyapa is! :-)
Szerintem ez kifejezetten pozitív dolog, hogy szeretnéd megismerni.
Az ismerkedést meg valahogy el kell kezdeni. Ha netán felétek lakik, vagy ugyanahhoz a buszmegállóba megy, akkor suli után ha egyedül van, odamehetnél hozzá, és mehetnétek együtt hazafelé. Hogy miről beszéljetek? Kezdésnek jobb híján egy "mi újság, hogy vagy?" simán megteszi. Aztán majd úgyis adja magát a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!