Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok ti barátkoztok meleg...

Lányok ti barátkoztok meleg fiúkkal is?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2015. jún. 19. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen. Egyértelmű, szerintem. Miért zavarna, hogy a barátom kihez vonzódik? Részletkérdés.
2015. jún. 19. 17:46
 3/10 anonim válasza:
Meleg fiúkkal a legjobb barátkozni hiszen ha elmentek buliba tud rád figyelni és nem kell aggódni hogy bajod lesz belőle,de sok màs érv is van melettük.Amugy mivel jelenleg nincs meleg ismerősöm ezért nem,de amúgy igen.
2015. jún. 19. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Szívesen barátkoznék meleg fiúkkal, de sajnos egyet sem ismerek.
2015. jún. 19. 17:55
 5/10 anonim válasza:
Szerintem nem sok olyan lány van aki nem barátkozna egy sráccal azért mert meleg...:) Egy igazi barátságban ez nem számít:)
2015. jún. 19. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szívesen barátkoznék velük, de személyesen még egyet se ismerek.
2015. jún. 19. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
En mindig is akartam egy meleg fiu baratot, de egyet sem ismerek:/
2015. jún. 20. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen de nem ismerek egyet sem.
2015. jún. 20. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, én ismertem is egyet és ő elég rendes volt. Amúgy meg számomra nem igazán számít az, hogy kihez vonzódik egy ember. Az egyetlen előny amit kaphatnék ebből, hogy letudom állítani magamat mielőtt megtetszene az illető, mivel tudom, hogy egyébként se lenne semmi esélyem.
2015. jún. 20. 19:35
 10/10 anonim válasza:
Igen! Szeretnék egy meleg barátot legalább ő nem dugni aksrna velem mint a többi "barátom" akikre mellesleg nem lehet számítani. Sajnos nem ismerek egy ilyen fiút se és azt se tudom hogy hogyan ismerhetnék meg egyet
2016. ápr. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!