Lányok ti miért barátkoztok meleg fiúkkal szívesebben?
Nem barátkozom szívesebben melegekkel, mint heterókkal, de azt azért tudni kell, hogy egy meleg srácnál őszintébb "barátnő" nincs. Két nő között ritkán alakul ki őszinte barátság pláne ha a két nő élete még párhuzamosan is alakul. Nem mondom, hogy egyáltalán nincs ilyen, de azért ritkábban hallunk nők 30 éves barátságáról, mint a férfiak esetében. A nők előbb-utóbb rivalizálni kezdenek, annak pedig nincs jó vége sosem.
Férfi-női barátság is sajnos csak ideig-óráig működik, mivel előbb vagy utóbb valamelyik félnél érzelmek alakulnak ki, sőt általában egy ilyen barátság kezdetekor már valamelyik fél jobban kötődik érzelmileg a másikhoz.
A egy meleg férfi a legkevésbé sem konkurencia egy nő számára és ez igaz visszafelé is. Szóval lesz egy pasi testben élő "barátnőnk", aki megmondja ha hülyén áll a tűz piros rúzs és aki bármikor eljön velünk shoppingolni anélkül, hogy másnap összeveszne velünk.
Érdekes, hogy a nő-homo baráti viszony gyakori, ám férfi-leszbikus vonatkozásban ez nem működik.
Mi lehet az oka?
akartam én is kérdezni, de szerintem egy a lényeg.
a csajoknak bejön az ha valaki levegőnek nézi őket. én sokáig nem is voltam nyíltan meleg, és egy csomó csaj udvarol szabályosan nekem.. felettébb érdekes..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!