Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az igaz, hogy szar külsővel...

Az igaz, hogy szar külsővel egy férfinak nem járható az asszertivitás, csakis a szerénység?

Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 12:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Így van, aki a társadalom által szépnek titulált, annak több lehetősége van. Persze ez nem egyenlő azzal, hogy okos és művelt is vagy jó ember.
2023. szept. 22. 22:10
 32/36 anonim ***** válasza:
59%

#30 Fú hát most aztán nagyon megírtad az igazságot. Leborulunk előtted...

Nem mellesleg a kérdés nem az volt, hogy könnyebb el. Mert persze, könnyebb. Ettől még a kérdésre ez nem lesz válasz, mert nem ez volt a kérdés. Tehát jó hogy megválaszoltad a semmit.

2023. szept. 22. 22:51
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

"Nem mellesleg a kérdés nem az volt, hogy könnyebb el. Mert persze, könnyebb."

De, a kérdés erre irányult.

2023. szept. 22. 23:36
 34/36 A kérdező kommentje:

30

“ Na ennyi moslék elolvasása után megírom a valóságot. Fogadni merek, a válaszok 80 százalékát nők írják, vagy olyan férfiak, akik rettegnek attól, hogy az igazságos világ képzete összeomlik azzal a beismeréssel, hogy a szebb embereknek könnyebb. Vágom, hogy rohadt nehéz elfogadni, de az a helyzet, hogy így van. És teljesen felesleges ilyen megszégyenítő esernyőfogalmakkal összemosni, mint ez az "incel".”

A tudományos tanulmányok is mintha ezt erősítenék de ennek ellenére ha tudományosan akarom ezt megvitatni a tudományok kategóriában az ottani “elit” átpakoltatja más kategóriába, hiába a belinkelt tanulmányok.

Pedig tanulmányok alapján is:

- aki szebb annak romantikus téren több lehetősége van

- könnyebb szexpartnert találni

- állásinterjúkon nagyobb az esélye, még ha kevésbé kompetens is

- jobb véleménnyel vannak róla, nem gyanakvóak vele szemben, hogy irigy, frusztrált, rosszindulatú, önbizalom hiányos stb mert feltételezik, hogy ezeken a területeken jól áll (talán mert tudat alatt mindenki tudja, hogy szociális téren megkapja az önbizalomhoz szükséges pozitív visszacsatolásokat)

- törvényszék előtt is enyhébb büntetést kapnak

- nem beszélve azokról a szakmákról amelyek csak szép embereknek vannak fenntartva (van egy jópár, és nagyon jövedelmező szakmák ezek)

2023. szept. 23. 09:00
 35/36 anonim ***** válasza:

"törvényszék előtt is enyhébb büntetést kapnak"

Mondjuk azért ez mellbevágott még engem is, pedig én aztán nagyon edzett vagyok a témában.

2023. szept. 23. 11:15
 36/36 anonim ***** válasza:
Ne próbáld megszegni a Világegyetem törvényeit, hanem kerüld meg őket, és fordítsd előnyödre a hátrányodat! Én is 40 elmúltam, és szociális téren nem vagyok sikeres. Az asszertivitás miatt negatív személyként kezelhetnek, ha pl 120 kilós vagyok, nem divatozom és hitleri arcom van. Mit akar ez érdekérvényesíteni, miért nem megy takarítónak inkább az ilyen kretén? Agyilag úgy rendben voltam, reál tárgyakból mindig 4.- 5. voltam, fizika kémia inkább jeles, a kedvenceim. Középiskolában országos versenyt nyertem elektronikából, mert már kiskorom óta érdekelt és volt hozzá érzékem. Mensa hungariquán 120...124 pontos teszteket írtam rendszeresen. Több nyelven tanultam programozni, és hobbiban és munkában is használom őket, egyikből másikba fordítani egyre könnyebb. A külsőm miatt mégsem lehet belőlem jó vezető például. Azt használom ki, hogy szükségük van a tudásomra, és nélkülem külső vállalkozók beszervezésével sem sikerül olyan jól egy project, ahogy azt megálmodja a mérnökség, és a project vezetőt hibáztatják ilyenkor, nem a szakit. Szimbiózisban lehet élni a nárcisztikus szociopata emberekkel, akiknek felületes a tudásuk, de remekül irányítanak és motiválnak másokat, és természetes, hogy a világot uralják és birtokolják anélkül, hogy értenék a működését. Ha nincs valaki, aki ellapátolja utánuk a sz*art, akkor összedől a kártyavár, amit ők erődnek képzelnek, és mehetnek takarítani.
2023. szept. 29. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!