Az igaz, hogy szar külsővel egy férfinak nem járható az asszertivitás, csakis a szerénység?
#30 Fú hát most aztán nagyon megírtad az igazságot. Leborulunk előtted...
Nem mellesleg a kérdés nem az volt, hogy könnyebb el. Mert persze, könnyebb. Ettől még a kérdésre ez nem lesz válasz, mert nem ez volt a kérdés. Tehát jó hogy megválaszoltad a semmit.
"Nem mellesleg a kérdés nem az volt, hogy könnyebb el. Mert persze, könnyebb."
De, a kérdés erre irányult.
30
“ Na ennyi moslék elolvasása után megírom a valóságot. Fogadni merek, a válaszok 80 százalékát nők írják, vagy olyan férfiak, akik rettegnek attól, hogy az igazságos világ képzete összeomlik azzal a beismeréssel, hogy a szebb embereknek könnyebb. Vágom, hogy rohadt nehéz elfogadni, de az a helyzet, hogy így van. És teljesen felesleges ilyen megszégyenítő esernyőfogalmakkal összemosni, mint ez az "incel".”
A tudományos tanulmányok is mintha ezt erősítenék de ennek ellenére ha tudományosan akarom ezt megvitatni a tudományok kategóriában az ottani “elit” átpakoltatja más kategóriába, hiába a belinkelt tanulmányok.
Pedig tanulmányok alapján is:
- aki szebb annak romantikus téren több lehetősége van
- könnyebb szexpartnert találni
- állásinterjúkon nagyobb az esélye, még ha kevésbé kompetens is
- jobb véleménnyel vannak róla, nem gyanakvóak vele szemben, hogy irigy, frusztrált, rosszindulatú, önbizalom hiányos stb mert feltételezik, hogy ezeken a területeken jól áll (talán mert tudat alatt mindenki tudja, hogy szociális téren megkapja az önbizalomhoz szükséges pozitív visszacsatolásokat)
- törvényszék előtt is enyhébb büntetést kapnak
- nem beszélve azokról a szakmákról amelyek csak szép embereknek vannak fenntartva (van egy jópár, és nagyon jövedelmező szakmák ezek)
"törvényszék előtt is enyhébb büntetést kapnak"
Mondjuk azért ez mellbevágott még engem is, pedig én aztán nagyon edzett vagyok a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!